Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Praetorians (Ismertető)Írd ide hozzászólásod:6 levél
03.04.23. 13:24
A_dam
Mivel Morello egekig dicsőítette ezt a játékot, megpróbálom felvázolni a hibáit is.

- Játék közben nem változtatható a sebesség. Ez bizony nagy hiba, főleg akkor, amikor nagy sereget kellene irányítgatnom egy nagy csata kellős közepén. Annyira meg nem intelligensek, hogy előre definiáltan változtassák a taktikát. Vagy állnak, mint a sülthalak, vagy rohannak előre a biztos halálba. Középút nincs. (Vagy van?)

- Nem tudom egy egység maradékával megértetni néha, hogy meneküljön, ki merre lát, nem mozdulnak a közelharcnál és ott esik el mindenki.

- Az Age of Empires-ban mindenre volt hotkey (csak ember legyen a talpán, aki mindent megjegyez), a Praetoriansban alig valamire. Még a legfontosabb dolgokra sem (pl. formáció). Vagy van, csak nem írja ki?

- A képernyő scrollozása kritikán aluli.

- A grafikát meg kár összehasonlítani pont az AoE-val, ami 97-98 táján jelent meg. Ez bizony 5-6 évvel ezelőtt volt, a Pentium-I idejében. Az AoE2 is 99-2000 táján jött ki, az is rég volt.

- És ami a szememben a mai napig az egyik legjobb játékká teszi az Aoe2-t: a nagyon tág határok között definiálható random map. Ez kínosan hiányzik a Praetoriansból...

Persze a küldetések első felében vagyok még, rengeteg újdonságot tartogat még nekem a játék, az is lehet, hogy néhány problémámra van megoldás. Ezt akkor osszátok meg velem!

Ádám

Vissza