Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Metal Gear Solid 2: Substance (Ismertető)Írd ide hozzászólásod:2284 levél
03.05.24. 16:51
Daedalus
Nekem is talán egy-két pontal kev. kelett volna adnom a Metál grafikájára, de ezekután összehasonlítottam más értékelésekkel itt a domeon és + még számításba jön a végén az átlag amiből aztán fel-le kerekítve egész vagy *,5 -öt kapok. (mert legutóbb szólt Dinó hogy így megy a potozás) Aztán esetleg az jött volna ki hogy ha összehasonlítják az olvasók a cikkek utáni értékelést egy másik játékkal gyöngébbnek tűnhetett volna a játék, amikor valójában tényleg klasszis.

A metál egyébként így screenshotokon vadi bénának tűnhet (én is azthittem már hogy a graf nem fog meghatni), de ez mozgásban teljessen rácáfol mindenre (és inden játékra)

(fasza jelenet pl amikor az oroszok veszik be a hajót és formációba futnak a fedélzeten, míg a helikopterről fedező katona válla mögött van elhelyezve a kamera. És innen figyelhető az egész.. az egész komolyan mondom jobban néz ki mint Clancy bácsi Raven shieldjébe a katonák viselkedése (akár ingame, akár videóban) ami azért elgondolkodtató...)

Amúgy halkan kimondom, lehet keményebb pontozásra kéne rászokni (és ez mindenki részéről érvényes, mert az olvasókból sokan akarva-akaratlanul de összehasonlítják a végső pontozást...)
Én pl. úgy szoktam meg hogy nálunk a 8-as határt elérő játék már kimondottan jó minőségű játék, 9 fölött valami ami + még újat is hozott a játékipar terén, és 10 amilyen meg nem létezik
A végső pontszám meg lehetne független a 4 faktor átlagától...

Dae

"?"

Vissza