Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Metal Gear SolidÍrd ide hozzászólásod:1645 levél
05.07.13. 06:49
Gerico
Elvileg kell lennie Nálad egy PAL kártyának. Ha nem, az attól lehet, hogy Ocelot kilőtte a kezedből, ha ez törént, fuss le a legalasóbb szintre a csatorna vizébe, és keresgéld a vízben addig, amíg meg nem lesz. De vigyázz, nehogy felvegyél egy bombát, ami szintén a vízben van. Ha mégis felvetted volna, akkor "dobd el". De sietni is kell, mivel a patkányok elvihetik a kártyát, és akkor jhet a load game. Szóval hajrá! Remélem sikerülni fog.

Ha már megvan a kártya, vidd fel a legfelső szintre oda, ahol Ocelot és Liquid beszélgettek. Itt tedd bele a középső gépbe. Namost: A PAL kártya hőre váltosztatja az "állapotát", tehát a másik két gép egyikének egy nagyon felhevített, míg a másiknak egy lehűtött állapotú kártyára van szüksége.

A lehűtött kártyát úgy tudod megszerezni, ha visszamész a fagyos raktárba, ahol Vulcan Raven-nel végeztél. Itt sétálgass sokáig a PAL káryával, amíg a "színe kékre nem változik". Ezzel gyorsan menj vissza a Metal Gear-hez, és tedd bele a megfelelő gépbe (kettő maradt, nincs nehéz dolgod ).

A felhevített kártya az már nehezebb dolog. Ehhez ugyanis egészen a vaskohóba kell visszamenni (ahol egy padkán kellett a forró acél fölött szerencsétlenkedni). Itt menj be a "gőzbe". Ez veled szemben lesz, amint belépsz a helységbe. De ott bent vigyázz, mert a csövekből a gőz megsebezhet! Ha kártya piros színű, lehet menni a harmadik géphez. Útközben, A legrosszabb helyen őrök járőröznek majd, a fagyos raktárban. Őket szépen kicselezheted, vagy lelőheted amelyiküket muszály, a lényeg, hogy a lehető leggyorsabban tovább tudj menni. Ezután pedig csak sietni kell, és betenni a harmadik gépbe a kártyát.

Sok szerencsét!
"Ha valódi, akkor általában egyszerű, és ha egyszerű, akkor igaz." - John Lennon

Vissza