Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Számítástechnikai magazinok

»» Megszűnik a Gamer?Írd ide hozzászólásod:

21647 levél
05.08.22. 17:42
padavan
"A híreket a főszerkesztőknek kellett e-mailban küldeni, hogy betegyék úgy, hogy a hír végén kint van, hogy köszönet xy-nak."

Nagy általánosságban a mondat első részében leírtak tökéletesen érthetőek a számomra. Én sem szeretném, ha a tegnap, vagy akár egy hónapja csatlakozott újfiú esetleges ügyetlensége okán szétcsessze az oldalt az admin felületen keresztül. Ez egy ok. A másik ok pedig az, hogy egy felelősségteljes szerkesztő, főszerkesztő szereti előre tudni, hogy mi lesz kitéve a saját oldalára, így egyértelmű, hogy előbb neki magának is látnia kell az anyagot. Innentől kezdve pedig, ha már látnia kell az anyagot, a többieknek mindenképp el kell küldeniük azt mailban, és ekkor már - megfelelés esetén persze - evidencia, hogy a főszerk - ha már ott van nála az anyag - kidobja adott hírt, rívjút, kritikát, bármit az oldalra. A harmadik ok pedig a bizalom kérdése ügye. Friss tagok esetében soha nem tudhatod, hogy kit milyen szándék vezérel, és szerintem jobb félni, mint megijedni alapon simán nem adok neki admin jogokat, mivel akár az egész oldalt lerombolhatja rossz kedvében, vagy csak poénból, nem is tudom, szóval ilyesmi is megeshet.
A mondat második részében fogaltakkal már nem értek egyet, mivel nem azt kell ilyenkor kiírni, hogy köszönettel xy-nak, hanem azt, hogy a szerző xy. Ez szerintem természetes.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…

Vissza