Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

DreamCatcher E3 újdonságok

2006.04.21. 23:08 | szerző: Madrac | kategória: E3 2006

A DreamCatcher idén is sok újdonsággal jelentkezik majd a Los Angeles-i kiállításon, így ott lesz a The Sacred Rings, az Aura: Fate of the Ages készítőinek új játéka, mely egy újabb epikus kalandjátékot jelent majd a PC-s piacon. A sötét, fantasztikus világban a mágia és az intrika a mindennapok része, több mint négyszáz csodálatos helyet járhatunk majd be ebben a birodalomban mindenféle lényekkel megismerkedve és rengeteg feladványt megoldva.
Bemutatásra kerül a kiadó frissen bejelentett Safecracker című kalandjátéka is, mely rengeteg logikai feladvánnyal lesz megtűzdelve. A feladatunk az lesz, hogy harmincöt széfet feltörjünk és megtaláljuk a néhai milliárdos hagyatékát.
Biztos sokak örülnek majd az újabb Agaha Christie feldolgozásnak, mely most a talán leghíresebb regényét dolgozza fel a Gyilkosság az Orient expresszen címűt. A kalandjátékban újra megoldhatjuk ezt a rejtélyt, mely a száguldó vonaton.
A Genesis Rising: The Universal Crusade-ben három verseny közül játszhatunk egyet végig egy teljesen 3D-s futurisztikus világban. Hajóink átalakulhatnak majd, fegyvereinket genetikusan tervezhetjük meg. Gyors játékmenet és magával ragadó történet jellemzi.
Az Evidence-ben egy Phoenix névre hallgató sorozatgyilkost üldözünk majd. Az egyedi ötleteknek és az internetnek hála a játékmenet nem a megszokott lesz, felfedezhetjük Európa és Észak-Amerika főbb városait. Kaphatunk emailokat a virtuális szereplőktől, böngészhetjük a valós és képzeletbeli weblapokat. A játékot a MISSING: Since January alkotói fejlesztik.
Több mint száz éven keresztül a Dead Reef szigetek angol kalózai folyamatosan fosztogatták a hajókat és lemészárolták legénységüket. Az egyik hajó egy régi relikviát szállított titokban egy szerzetesrend megbízásából. Ezt is ellopták a kalózok és a szigetükre szállították. Nem sokkal később a sziget lakói sorban meghaltak természetellenes módon. Ezt a 18. századi sötét rejtélyt oldhatjuk majd meg a Dead Reef című játékban.
A First Battalion egy egyedi kombinációja lesz az FPS-eknek, a szerepjátéknak és a stratégiának. Ennek az egyedi kombinációnak hála egy eddig még sosem látott második világháborús játékélményt kínál, melyet a filmszerű játékmenet meg inkább kihangsúlyoz majd. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló