Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

Ubisoft E3-as újdonságok

2006.05.04. 19:20 | Madrac | kategória: E3 2006

A francia kiadó, az Ubisoft idén is sok ínyencséggel készül a Los Angeles-i kiállításra:
Assassin’s Creed: Tapasztald meg milyen egy rettegett bérgyilkos bőrébe bújni ebben az akció-kalandjátékban. A játékos cselekedetei kihatnak majd környezetére, így képes lesz formálni az eseményeket a Third Crusade alatt.
Brothers In Arms Hell’s Highway: A Gearbox Software kedvelt csapatközpontú, második világháborús akciójátékának folytatása már az Unreal Engine 3-at használja és teljesen újratervezett többjátékos részt kap. Matt Baker szerepében kell vezetni osztagunkat, mely élő katonákból áll, gondolkodnak, harcolnak és egymásra vannak utalva az Operation Market Garden kegyetlen nyomása alatt.
Dark Messiah of Might & Magic: Fedezd fel a Might & Magic játékok világát ebben az akció-kalandjátékban, mely újszerű megoldásaival újraalkotja a stílusfogalmát. A fejlesztők a Source engine módosított változatát használják majd. Might & Magic világ egy új fejezete kezdődik el itt, melyben a játékosok választhatják egy harcos, varázsló vagy orvgyilkos szerepét és megküzdhetnek a világ cseppet sem barátságos lakóival ebben a fantasy világban.
Enchanted Arms: Az első csak Xbox 360-ra készülő szerepjáték, melyet a japán FromSoftware fejleszt. Az Enchanted Arms-ban a játékosok beléphetnek egy fantasy világba, mely gyönyörű filmszerű grafikával, egyedi karakterekkel és bizar szörnyekkel van teli.
Rayman Raving Rabbids: A híres játéktervező Michel Ancel legújabb munkája, melyben tovább folytatódnak Rayman mókás kalandjai. Hősünk világát egy szörnyű invázió veszélyezteti, újra harcba kell szállnia, hogy megmentse lakóit a támadóktól. Open Season: Csatlakozz a Sony Pictures Animation legújabb CGI filmjének az Open Season szereplőihez szeptemberben. Egy hatalmas erdei kalandban lehet része szinte a gyerekek minden korosztályának, megmenthetik az állatokat a kíméletlen vadászoktól.
Red Steel: Ez az FPS direkt a Nintendo új konzolára a Wii-re lett fejlesztve és megjelenésekor kapható is lesz már. A konzol joypadjára lett tervezve teljesen az irányítás, így egyedi és izgalmas kardpárbajokat vívhatunk majd.
Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent: A népszerű Tom Clancy’s Splinter Cell sorozat legújabb darabja, melyben az eseménynek egész új irányvonalat kapnak majd. Itt már kettősügynököt kell alakítani, a játék történetében először. Ez a dupla szerep, melyben beépített ügynököt és kíméletlen terroristát is kell alakítani egész új lehetőségeket rejt, választhatunk kit áruljunk el és kit védelmezzünk a végsőkig.
Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas: A Tom Clancy’s Rainbow Six-ben helyt kell majd állnunk Las Vegas kaotikus utcáin is, mert a terroristák ostrom alá vették a bűnök városát.
Bejelentésre vár majd egy új játék is, melyről egyelőre csak annyit tettek közzé, hogy a Free Radical játékának a Timesplitters-nek lesz egy újabb folytatása, mely itt debütál az E3-on. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló