Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Megvan az új Bond-dal előadója!

2006.07.28. 17:07 | Dino | kategória: Mozi

Van két alaptulajdonság, ami alapján minden Bond-rajongó azonnal azonosítani tudja a 007-es filmjét: a Bond-lány és a film főcímdala. Az már jó néhány hónapja eldőlt, hogy ezúttal a Mennyei királyságban világhírűvé vált Eva Green lesz Bond szerelme, de a film két producere, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli szerda délután azt is nyilvánosságra hozta, ki fog énekelni a novemberben a világ mozijaiba kerülő Casino Royale-ban.
A You Know My Name című főcímdalt Chris Cornell, a Soungarden, az Audioslave és a Temple of the Dog énekes-zeneszerzője adja majd elő, és ő is komponálja a film zeneszerzője, David Arnold közreműködésével.
Cornell nemcsak három saját együttesével ért el komoly sikereket (hamarosan megjelenik az Audioslave 11. lemeze), hanem szólóalbuma, az Euphoria Morning is a toplistákra került, sőt vendégzenésznek is a legkiválóbbak, például az Alice in Chains hívták.
A producerek ígérete szerint a Daniel Craig szerződtetésével megfiatalodó Bond a 21. századnak megfelelően keményebb és izgalmasabb lesz: ehhez a megújuláshoz illeszkedik a Bond-csapathoz most csatlakozó új zenész is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló