Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Magyar sikerek a Repülőszimulátor EB-n

2006.09.12. 21:54 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Második alkalommal került Budapesten megrendezésre a Repülőszimulátor Európa Bajnokság, a FORTIS Dogfight Cup. 11 nemzet 30 versenyzője mérkőzött meg hétvégén két kategóriában a Budapesti Nemzetközi Vásáron, a virtuális légterében. A verseny két kategóriájában Európa legjobb 8 csapata csapott össze, mely orosz (SLI) és litván-svéd (Goonz?) győzelmet hozott.
A magyar csapatok is sikeresen szerepeltek, ugyanis az IL-2 (II. világháborús vadászgépek géppár) kategóriájában a virtuális Dongó század második helyezést, a LockOn (mai modern lökhajtásos vadászgépek) kategóriájában a virtuális MH59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis géppárja negyedik helyezést ért el.
Verseny szabványos PC számítógépeken zajlott. A feladat a kétfős csapatok számára minden esetben az ellenfél két vadászgépének lelövése volt, gépágyús légiharcban.
Verseny érdekessége, hogy a sok „civil” versenyző mellett hadba szálltak a kecskeméti MH59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis MiG-29 és Gripen (MH59), illetve a svéd légierő Gripen (212 sqn.) pilótái is, akik 5. illetve 7. helyezést érték el.
A verseny hivatalos végeredménye:
IL-2: (II. világháborús gépek kategóriája)
1. SLI (ru)
2. V.4 (hu)
3. HMAF (bg)
4. VO101 (hu)
5. VGR (cz)
6. 1/3 (hu)
7. VNVV (bg)
Lock On (modern vadászgépek kategóriája)
1. Goonz? (se-lv)
2. RvE (hr-fr)
3. SLI (ru)
4. vmh59 (hu)
5-6. 33rd (at-de), mh59 (hu)
7-8. Cyber Air Force (ch), 212. sqn (se)

előző
következő
Magyar sikerek a Repülőszimulátor EB-n
Magyar sikerek a Repülőszimulátor EB-nMagyar sikerek a Repülőszimulátor EB-nMagyar sikerek a Repülőszimulátor EB-nMagyar sikerek a Repülőszimulátor EB-nMagyar sikerek a Repülőszimulátor EB-n

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló