Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

City of Heroes hűségdíjak

2006.09.28. 23:07 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az NCsoft is bevezeti azt a rendszert, mely remekül működik már más játékokban, akik régóta előfizetői a City of Heroes-nak különleges jutalmakat kapnak. Akik már három hónapja aktív előfizetők most kapnak egy Trustworthy jelvényt, egy új kosztümdarabot a Trenchcoatot és ezt használhatják is az összes karakterükön, kapnak egy ingyenes átöltözési lehetőséget is azonnal hozzá.
Fél év után már a Faithful cím jár jelvénnyel együtt, az új jelmezdarabok pedig a görög ABC betüit felvonultató darabok. Most is áll az ingyenes átöltözés lehetősége. Kilenc hónap után a Dependable jelvény jár, Belly Shirt a nőknek és Scottish Kilts a férfiaknak. Minden karakter ingyenesen átöltözhet, valamint újraoszthetja a képzettségeit is.
Egy éves előfizetés mellé jár most a Loyal című, jelvénnyel most is, valmint a Permanent Undead Slaying Axe vagy a Permanent Sands of Mu tárgy is, csak egyszer lehet kiválasztani minden karakterrel, melyiket szeretnénk, tehát jól meg kell gondolni. Itt már lehetőség van arra is, hogy válasszük a korábban csak előrendelőknek járó sprint képzettégek közül is, mint a Rush, Dash, Quick és Surge. A bázisra is jár díszítés, a falakat teleaggathatjuk különféle fegyverekkel. ■

előző
következő
City of Heroes hűségdíjak
City of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjakCity of Heroes hűségdíjak
City of Heroes
A legutóbbi City of Heroes cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.