For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Starcraft?

Lehetséges, hogy a Starcraft nem a hagyományos stílusában tér vissza?

2007.01.26. 11:02 | szerző: Retee | kategória: Játék

A The Burning Crusade premierjének alkalmából már beszámoltunk arról, hogy a Blizzard egyik embere morzsákat hintett el arról, hogy esetlegesen számíthatunk a legendás StarCraft folytatására, amely majd tíz évvel ezelőtt jelent meg. Nos, azóta se lehet hivatalos információkat találni erről, ám több külföldi - főként német - lap eredt ezek nyomába, de a Blizzard egyelőre nem is cáfol, nem is erősít meg. Itzik Ben Bassat azonban ismét hallatott magáról, hiszen az egyik filmes magazinban, ahol a készülő WarCraft filmről volt szó, elkottyantott némi új információt.
"A cég hamarosan egy új online játékot fog bejelenteni, ez azonban nem a World of Warcraft folytatása, vagy kiegészítése lesz, egyáltalán semmi köze sem lesz hozzá. Egy teljesen új szintet kívánunk megalkotni, ami túllő minden eddigi projekten. A Blizzard sohasem félt valami teljesen másba és újba belefogni, mint amit a közönség várt tőlük" Arról, hogy szerepjátékról, vagy ne adj' Isten valós idejű stratégiáról van szó nem mondott semmit, de több médium egyből a Word of Starcraft-ra asszociált a két nyilatkozat miatt. A cég azonban ezt sem erősítette meg, így nem egyértelmű, hogy a jó Bassat most csak úgy beszél a vakvilágba udvari bohóc szinten, vagy éppenséggel egy jól megtervezett marketing akciót hajt végre. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.