Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Blizzard - szombaton bejelentés

Esélyek és oddsok az új játék(ok) kapcsán.

2007.05.17. 14:11 | szerző: Retee | kategória: Játék

Közeledik a szombat, amire bizony rengetegen várnak, hiszen a Blizzard itt jelenti be következő játékának címét. Hogy pontosan melyiket, esetleg melyikeket, azt azonban még mindig nem lehet biztosan tudni, főleg hogy a kaliforniai székhelyű cég mindig is szeretett játszani a médiával. Az egyik fogadólapnál mindenestre terítékre került a szombati nap, és egyszeri alkalomból lehetett fogadni az új címre is. Az oddsok alapján egyértelműen a StarCraft 2 a favorit, hiszen erre 3/2-es esélyt adtak, mögötte pedig a StarCraft MMO kullog, a maga 9/5-ös szorzójával. 7/2-es oddsot kapott a Diablo 3 és egy lehetséges mobil játék, míg a sor végét egy Hello Kitty-s cím zárja, a maga 25/1-es esélyével. No de beszéljünk egy kicsit az esetleges esélyekről, abban az esetben, ha egy játékot jelentenek be:

  • StarCraft 2: A sajtóhírek és a pletykák alapján abszolúte a legesélyesebb cím. Egy része készült csak el, rendkívül népszerű volt és van, az egész világ várja. Egyetlen hátrányául azt említik, hogy ha tervben van az SC MMO, akkor valószínűleg kiesik. Ámbár egy jól sikerült második rész az online játéknak is szép hírverést csinálna..
  • Diablo 3: Népszerűségét szintén nem kell félteni, amolyan második favoritnak mondják, viszont két része már volt, a WOW által pedig a szerepjátékokat sem hanyagolta el a Blizzard. Ettől függetlenül nem esélytelen.
  • StarCraft MMO, WOW kiegészítő: Az már biztos, hogy a Blizzard 2009 felé akar egy új MMO-t, de nem túl valószínű, hogy ezt már most bejelentenék. Annyit lehet róla tudni, hogy nem kapcsolódik a Wowhoz, így aztán meglepő húzás lenne, ha még előtte is elkészítenének egy online játékot. A WoW pedig nemrégiben kapott kiegészítőt. No de az ördög nem alszik... LeMon szerint pláne nem.
  • WarCraft 4, egyéb: új címről nem lehetett hallani, a WarCraft 4-et pedig nem túlzottan pedzegették, így meglehetősen esélytelennek tűnik mindkettő.
   Két játék esetén pedig valószínűleg egy single, és egy multiplayerre tervezett új cím, vagy kiegészítő várható.
   Nos, ez szombaton kiderül, de addig is, íme magazinunk tippjei.

   Dino - egy új MMO
   LeMon - StarCraft MMO
   Madrac - Diablo 3
   Phoenix - StarCraft 2

  Retee - StarCraft 2 ■

hozzászólások (66)

MagicMoment
MagicMoment 2007.05.19. 13:47
egyértelmű volt. csak a madarak reménykedtek másban :D
Dj Neo
Dj Neo 2007.05.19. 21:29
Ööö, bocs ,de nem értem ezt a megfogalmazást:-D...

Mit akartál írni?

"csak a madarak reménykedtem másban" (I.szám 3. személy, majd első);-) LOL
MagicMoment
MagicMoment 2007.05.19. 21:33
nem tudom miről beszélsz...?! :D
Germinator
Germinator 2007.05.19. 21:40
:-D:-D nagy hatalom a moderátori hatalom;-)
Dj Neo
Dj Neo 2007.05.19. 21:51
Akkor már az enyémbe is módosíthattad volna, és akkor már csak én tűnnék hülyének:-((! ;-)
ajánlott olvasnivaló