Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Új PDA az ASUS-tól

A P526 Windows Live funkciókkal jelentkezik.

2007.05.31. 13:30 | szerző: Retee | kategória: Mobil

Az ASUS P526 PDA telefon a Windows Mobile 6 Professional operációs rendszert alkalmazza, illetve GPS-szel és azonnali üzenetküldéssel gazdagítja a Windows Live által nyújtott kiváló megbízhatóságot és sebességet. A készülék számos hasznos Windows Live mobilfunkciót támogat, így a P526-tal a felhasználók folyamatosan elérhetők és kapcsolatot tarthatnak, és könnyedén juthatnak hozzá a számukra éppen szükséges információkhoz. A divatos külsővel és számos extrával rendelkező telefon üzleti alkalmazásainak köszönhetően növeli a munka hatékonyságát.
„A P526 olyan divatos PDA telefon, mellyel a felhasználók könnyedén kapcsolatot tarthatnak barátaikkal, ismerőseikkel azonnali üzenetekkel, blogfrissítésekkel, e-mailen és adatátvitel segítségével – mondta H C Hung, az ASUSTeK kéziszámítógép-üzletágának igazgatója. – A telefon ezek mellett olyan hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint a GPS, növelve a munka hatékonyságát.”
A P526 GPS funkciója felvázolja az útirányt a kijelölt célponthoz. Felhasználóbarát kezelőfelülete segítségével könnyedén megadhatjuk a kívánt célt, és nyomon követhetjük az útirányt, a megtett távolságot, az utcák neveit, az eltelt időt és távolságot. A hasznos GPS funkció segítségével egyszerűen tájékozódhatunk külföldön is, és akár séta közben is használhatjuk. A készülék beépített 2 megapixeles kamerájával teljesen élethű képek készülhetnek. A PDA-n digitális fotóalbumot is készíthetünk, vagy tölthetünk fel rá. A P526 teljes képernyős megtekintést is lehetővé tesz, így élvezhetőbb méretben nézhetők vissza és szerkeszthetők a képek. A négysávos EDGE segítségével pedig gyorsan csatlakozhatunk a még jobb minőségű audio- és videoadatátvitel érdekében. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló