Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2007

2K Games E3 lista

Újabb kiadó jelentette be kiállítási anyagát.

2007.07.10. 21:03 | szerző: Madrac | kategória: E3 2007

Bejelentették, mely játékok kapnak helyet a 2K Games és a 2K Sports közös standján az E3-on, itt lesz a BioShock, és a Sid Meier's Civilization Revolution, valamint olyan sikersorozatok, mint a NHL 2K8 és a All-Pro Football 2K8.
BioShock: Ebben az FPS-ben genetikailag módosíthatjuk majd karakterünket, felszerelhetjük különböző felszerelésekkel és a fegyvereit is folyamatosan bővíthetjük. A játékosok Rapture-ben kezdenek, ebben a víz alatti utópisztikus városban, melyet épp darabokra tép a polgárháború. Hamar belekeveredünk majd az események sodrásába és komoly harcokat folytathatunk más felturbózott harcosokkal és a trükkös biztonsági berendezésekkel. A játék reagálni fog cselekedeteinkre, így két csata sose zajlik majd le ugyanúgy. A boltokba augusztus 21-én kerül majd az Irrational Games játéka PC-re és Xbox360-ra.
Sid Meier's Civilization Revolution: A Firaxis Games elkészíti sikeres játékát az új konzolokra is, kihasználva azok új lehetőségeit. A remek egyjátékos küldetések mellett a többjátékos része olyan extrákkal is megtűzdelik, mint a videóbeszélgetések a vezérek között és a folyamatos hangkommunikáció.
The Darkness: A Top Cow képregények alapján készülő belsőnézetes horror akciójátékban Jackie Estacado szerepét kapjuk, akiben 21. születésnapján a sötétség erői. Mivel alapvetően a maffiának dolgozik mint végrehajtó ez csak külön előny munkája során...
All-Pro Football 2K8: A júliusban megjelenő konzolos játékban több száz legendás játékos adatai kerültek egy újszerű tulajdonságrendszer segítségével, mely most még élethűbbé teszi a mérkőzéseket. Hála az új konzolok képességeinek minden eddiginél részletesebb grafikai megvalósítás mellett rúghatjuk a gólokat.
NHL 2K8: Az ősszel megjelenő játék Xbox360, PS3 és PS2 tulajdonosoknak szerezhet kellemes órákat hála a teljesen újraalkotott és realisztikus mozgásoknak és stílusoknak. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló