Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

GC 2007

PSP - januártól forradalom

Akár videótelefonálni is lehet majd a PSP-vel.

2007.08.22. 20:18 | szerző: Retee | kategória: GC 2007

Go!Messenger névre keresztelt, a Sony PSP-t telefonná alakító programot mutatott be a lipcsei Games Convention kiállításon a Sony Computer Entertainment Europe és a BT. A program 2008. januárjától érhető el. Az IP-alapú hangátviteli (VOIP) technológiát használó programmal a Sony PSP tulajdonosok vezeték nélküli (wifi) hálózaton keresztül ingyen tarthatják a kapcsolatot egymással. A letölthető Go!Messenger – mely a cég döntése alapján bekerül a Sony PSP későbbi firmware frissítéseibe is – alkalmas üzenetküldésre és telefonálásra, sőt, a külön csatlakoztatható Go!Cam videókamera segítségével akár videótelefonálásra is. A Go!Messengert a Sony a BT-vel, a vállalat vezeték nélküli kommunikációs partnerével közösen fejlesztette ki. A program a BT „21st Century Network” infrastruktúráját használja, mely remek hang és képminőséget biztosít.
„Arra számítunk, hogy a Go!Messenger pillanatok alatt hihetetlenül népszerű lesz a PSP felhasználók körében – mondta el Warren Buckley, a BT konvergencia üzletágának igazgatója. – A Go!Messenger segítségével a játékosok minden elképzelhető csatornán tarthatják egymással a kapcsolatot.”
„A Go!Messenger kiterjeszti a PSP multimédiás lehetőségeit – tette hozzá Stephane Hareau, a PSP európai marketingmenedzsere. – Januártól 8,5 millió európai PSP felhasználó számára tesszük lehetővé, hogy üzenetet küldhessenek, hang vagy videóhívásokat bonyolíthassanak konzoljukkal. A PSP ismét megmutatja valódi erejét.” ■

előző
következő
PSP - januártól forradalom
PSP - januártól forradalomPSP - januártól forradalomPSP - januártól forradalom

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló