Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Settlers - Rise of an Empire demo

Megérkezett az új Settlers próbaverziója.

2007.08.23. 20:10 | szerző: Retee | kategória: Játék

Tegnap érkezett egy videó a The Settlers - Rise of an Empire-ről, amelyet természetesen a Blue Byte fejleszt. A csapata ezúttal megpróbálják a rajongók kívánságait is beépíteni projektjükbe, így például megjelennek a női telepesek, és emiatt beindul a lamour a középkori városokban. Emellett részletesebb világ, növények, állatok, kereskedelmi útvonalak várnak arra, hogy idén ősszel birtokba vegyük őket. A most kiadott demo két pályát tartalmaz, és meglehetősen méretes darab.

The Settlers - Egy birodalom születése
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Settlers - Egy birodalom születése

hozzászólások (12)

daemoonhunter
daemoonhunter 2007.08.24. 18:18
Nekem az első 5 perc után tetszik:) Sajna a régi Ati 9550 karim miatt low beállítások mellett játszható csak, de így is bejön:)
Sevores
Sevores 2007.08.24. 18:44
Nekem mindenesetre bejön.
Gump
Gump 2007.08.29. 13:19
még csak a tutorial küldetést néztem (vagy mi az) de nekem ez sem adja vissza az első két rész hangulatát. lehet, hogy jobb lenne, ha nem játszottam volna azokkal, de a név miatt én olyan játékot várok, erre már itt is hős van meg nem tudom még mi. lehet, hogy a több játék után változni fog a kép, de egyelőre ez nem olyannak néz ki, amit feltétlen be akarok szerezni.
Gump
Gump 2007.09.11. 12:14
többet játszva a demo küldetéssel már árnyalódott a kép. tetszik és kicsit visszatérni érzem a régi hangulatot, de az újítások közül párral nem vagyok kibékülve. ha már hadakozni kell, akkor miért nem lehetett meghagyni a régi területszerző rendszert, területenként 1db őrtorony elég vicces. ha különféle egységek kellenek, meg ilyesmi, akkor már inkább a 3. rész rendszere kellene. ott voltak még lándzsások is és bár itt talán jobban(?) irányíthatók az egységek, de ugyanúgy semmi startégia nem kell, tényleg akinek több katonája van az nyer. akkor meg minek variálták meg.
ezzel a grafikával, a kicsit átalakított gazdasági rendszerrel, és az első 3 (4) részből vette katonásdival egy nagyon jó settlers jöhetett volna ki, így csak jó.
azért így már lehet, hogy beszerzem a teljest, és több játékkal ebbe is bele fogok szokni.
szasza00
szasza00 2007.12.15. 19:23
hello mindenki!
van egy kis gáz: leszedtem a demot, felpakoltam azt elindul szép minden, de kb 5 perc utan kifagy.:-( ha valaki tud valamit akko légyszi irjon. köszi
ajánlott olvasnivaló