Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech - két díj a GDA-n

Tizenhatodik GDA díját kasszírozta be a Logitech.

2007.10.03. 17:10 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Logitech bejelentette, hogy két terméke is elnyerte a 2007-es Good Design Award tervezési díjat, amit a Japan Industrial Design Promotion Organization oszt ki minden évben. Idén a Logitech diNovo Edge billentyűzetet és a Logitech Pure-Fi Dream hálószobai zenei rendszert nevezték meg a terméktervezés kategória győzteseiként. A Logitech az elmúlt öt évben összesen 16 Good Design kitüntetést kapott.

  • Logitech diNovo Edge billentyűzet: A billentyűzet formáját lézeres megmunkálással vágják ki egyetlen, áttetsző fekete plexilemezből, majd polírozott alumínium keretbe ültetik. Minimalista megjelenéséhez nagyban hozzájárul a nyomógombok korlátozott száma, valamint a dinamikusan változó, megvilágított miniatűrök, amik kikapcsolt állapotukban láthatatlanná válnak.
  • Logitech Pure-Fi Dream hálószobai hangszórórendszer: A hangszórórendszert egyedi formája, kiváló hangminősége, újszerű mozgás- és fényérzékelős megoldásai, beépített digitális rádióvevője és kétszemélyes ébresztőórája teszik bármilyen iPod készülék tökéletes kiegészítőjévé. A hangszórórendszerbe épített mozgásérzékelőnek köszönhetően a Pure-Fi Dream kezelése még egy vaksötét szobában sem okoz gondot. Elég egyetlen legyintés a készülék felett, és vezérlőgombjai automatikusan kivilágosodnak, majd használat után újra elsötétülnek. Ugyanez a mozgásérzékelő megoldás használható a szundi funkció bekapcsolására is. A mozgásérzékelőn kívül a Logitech fényérzékelőket is épített a Pure-Fi Dream iPod hangszóró folyadékkristályos kijelzőjébe. Az automatikus szabályzású kijelző napközben erősebb, éjjel pedig gyengébb fénnyel világít, hogy mindig könnyen olvasható maradjon, de ne világítsa be feleslegesen a hálószobát. A készülék tetején 24 könnyen elérhető gombbal választhatunk az iPod zenelisták, az AM és az FM rádióállomások közül. ■

előző
következő
Logitech - két díj a GDA-n
Logitech - két díj a GDA-nLogitech - két díj a GDA-n

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló