For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hol kezdődik az Invázió?

Baltimore túl unalmas helyszínnek.

2007.11.17. 16:32 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Egy filmelméletet tanuló egyetemista az Egyesült Államokban több mint kétszáz nézőt kérdezett meg az Invázió (Invasion, bemutató: november 15.) vetítése után, hogy vajon hol készültek a felvételek. A nézők elsöprő többsége kitérő választ adott, sokan azt mondták, nyilvánvalóan valahol az USA-ban, csak fogalmuk sincs, merre, de olyanok is akadtak, akik inkább Kanadára, esetleg Londonra tippeltek. Ami azért érdekes, mert a kérdezőbiztos kizárólag Baltimore-ban és Washingotnban osztotta ki kérdőíveit, ott, ahol filmre vették a félelmetes vírust hozó földönkívüliek történetét. Az ifjú tudós ezek után a főszereplőt, Nicole Kidmant kereste fel, megmutatott neki néhány képet a saját filmjéből, és arról érdeklődött, melyiket hol vették fel. A színésznő a legtöbb helyszínt nem ismerte fel, és végül oda lukadt ki, hogy valószínűleg utólag, digitális úton másolták mögé őket.
– Ezt nevezik egy filmben hangulatnak – magyarázta meg a jelenséget Joel Silver producer. – Nagyon tehetséges emberek dolgoztak a filmen, még szép, hogy semmi sem úgy néz ki benne, mint ahogy hétköznap. Csak a világításon, a vágáson meg az operatőrön múlik az egész. Kísérteties és nyomasztó sci-fi/thrillert akartunk csinálni, Baltimore viszont egy unalmas nagyváros: ha a nézők felismernék, levonnám a látványcsapat gázsijának a felét. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.