Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spore - Mac-en is

Egyszerre érkezik majd a PC-s és Mac-es verzió.

2008.01.18. 11:20 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az Electronic Arts bejelentette a Macworld Expón, hogy a Spore az év folyamán Mac platformon is elérhető lesz. A játékból a san francisco-i Macworld Expón láthatott ízelítőt a nagyérdemű.
"Igazán remek, hogy a Spore egyidőben jelenik meg Mac és PC gépekre is. A Spore rendkívül kreatív játék, így nagyon várom már, hogy láthassam, a játékosok milyen lényekkel töltik meg az általuk teremtett világegyetemeket" - mondta Will Wright, a Spore vezető tervezője.
A Spore nem más, mint egyéni univerzumkészítő-készlet. A játékos megteremtheti az életet, fejlesztheti létformáit, törzseket alapíthat, civilizációt építhet, sőt, egész világokat formálhat! A Spore több eszközt is biztosít, így szinte minden tetszőlegesen alakítható; a lények, a járművek, az épületek, sőt, az űrjárművek is! És habár egyszemélyes játék, a játékos teremtményei automatikusan megosztásra kerülnek másokéival, így határtalan mennyiségű világ vár majd felfedezésre, amelyek mind játékalkalmakra adnak lehetőséget. A Spore öt fázisból áll, amelyek megfelelnek az evolúció egyes állomásainak. Az első a sejtállapot, ezt követi a lények kifejlődése, majd a törzsek, a civilizációk és az űr korszaka következik el - minden ilyen állomás más és más kihívásokat és célokat kínál. Lehetőség van a kezdetekkor egészen a sejtállapotból indulni, és egy fajta szerény gondolkodó lény szintjére fejleszteni, de akár arra is, hogy már az induláskor több bolygón fejlesszünk törzseket vagy civilizációkat. ■

Spore
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spore

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló