Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

HD DVD - elbukott a Toshiba

Hivatalosan is bejelentette a japán cég a bukást.

2008.02.19. 13:00 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Sony

Tegnap már megírtuk, hogy a pletykák szerint a Toshiba elismeri a HD DVD vereségét, és kiszáll az ágazatból - ezt pedig most hivatalosan is bejelentették. A több éve zajló verseny valószínűleg már az indulásnál eldőlt, hiszen míg a HD DVD oldalán rengeteg kisebb cég no meg a Toshiba és a Sanyo állt, addig a Blu-rayt s Sony, a Dell, a HP, az LG, a Matsushita, a Mitsubishi Electric, a Pioneer, a Philips, a Samsung, a Sharp, a TDK, a Thomson stb. szövetség nyomta előre, ami már így, első látására is egyenlőtlen küzdelemnek tűnt. A Warner átállásával pedig végleg megpecsételődött az ellenfél sorsa, így ma a Toshiba - a várakozásoknak megfelelően - bejelentette kivonulását a HD DVD mögül, és a cég a továbbiakban nem gyárt már semmit a szabványhoz, nem is foglalkozik vele tovább. A formátumháború érintette amúgy a konzol piacot is, hiszen míg a Sony Playstation 3-a a Blu-rayt használja, addig a Microsoft Xbox 360-a HD DVD-re esküdött. ■

hozzászólások (14)

Razor03
Razor03 2008.02.19. 16:48
Azt beszélik teljesen rendszertelenül megy tönkre.
schipy
schipy 2008.02.21. 03:41
Azert ez nagyon nem szep,idezem: A több éve zajló verseny valószínűleg már az indulásnál eldőlt.... ugye tobbek kozt ezert vartam ki hogy mi lesz az eredmeny.Persze mindenki tud mindent de a hulye parasztot huzzuk le jol.fogadok hogy mindket formaum mogott magyar erdekeltseg is van,legalabb tanacsadoi szinten.
Dark Archon
Dark Archon 2008.02.21. 09:46
Hidd el, az lesz a vége, hogy végigviszed a játékot 1-2 hét alatt, aztán rájössz, mekkora madár voltál, hogy ezért 100 rongyot kiadtál. 100 rongyból inkább elmegyek ismét Korfura :)
McCl@ne
McCl@ne 2008.02.21. 16:31
És akkor most emberebb vagy, mint Razor?
Ezt soha nem értettem, de majd valaki bizonyára elmagyarázza... Ha valakinek arra van igénye, hogy játsszon, sőt, kifejezetten rá van kattanva a témára, akkor az egy begyöpösödött félember, ha meg valaki utazgatni akar és erre költi a pénzét, akkor az meg a legfaszább csávó a világon! Én ezt nem értem, nyilván senkit nem valami külső kényszer zaboláz meg és lök a gép elé, hanem a saját akarata szerint ül le oda, tehát ahhoz van kedve. Mert ember és el tudja dönteni, hogy mi az, amit szeretne!

Például ha nekem adnának most 100ezer forintot, hogy döntsem el, veszek belőle egy PS3-mat egy Uncharteddel, vagy repüljek el belőle Korfura, akkor én a PS3mat választom. De ettől nem érzem magam sem többnek, sem kevesebbnek, mint bárki más, csak éppen leszarom Korfut, nem érdekel annyira, hogy odautazzak mondjuk 5 napra. Na?
Le kellene már pörögni erről a "aki a szabad levegőn futkozik és focizik egész nap, aztán délután megnézi a meccset és este bebaszik a haverokkal a kocsmába, hétvégén meg elmegy Horvátországba a nőjével, az az ISTEN"- hozzáállásról, mert ez az igazi nyomoroncság, nem a játékok előtti vergődés.

Normális ember el tudja dönteni, hogy mire költ és mi éri meg neki.
Szerintem...
goodboy007
goodboy007 2008.02.21. 17:49
Így van! Tessék leszállni a kockákról!:D
ajánlott olvasnivaló