Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

Lemondott a Sony Worldwide Studios elnöke

Phil Harrison nem indokolta távozását.

2008.02.25. 17:39 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Sony

1992-ben, még az első Playstation megérkezése előtt került a Sony-hoz Phil Harrison, s onnantól fogva elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a japán cég meghódította a konzolos piacot. Tizenöt év után azonban úgy döntött, hogy ideje távoznia, döntését azonban nem indokolta, csak köszönetet mondott mindenért:
- Gyönyörű idők voltak, büszke vagyok rá, hogy a Playstation csapat tagja lehettem, hiszen elképesztő támogatást kaptam mindenkitől, ezáltal pedig izgalmas, felejthetetlen dolgokat tudtunk megvalósítani - mondta el Harrison - köszönöm, hogy itt lehettem. Nem felejtek el semmit, a továbbiakban is próbálom segíteni a régi társaim.
A hivatalosan február 29-étől távozó igazgató feladatait egyelőre a CEO of SCEI igazgatója, Kazuo Hirai veszi át.
- Phil nélkül nem tartanánk ott, ahol ma - mondta Hirai. Az ő munkája felbecsülhetetlen értékű, benne volt mindenben a keze: a fejlesztésben, az üzlet erősödésében, az iparág változásaiban, mindenben. Szomorú vagyok, hogy ennyi év után távozik, de szeretném kifejezni a hálámat a munkájáért, és bárhova is megy, sok sikert kívánok - mondta az új vezető. ■

előző
következő
Lemondott a Sony Worldwide Studios elnöke
Lemondott a Sony Worldwide Studios elnökeLemondott a Sony Worldwide Studios elnöke

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló