Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Xbox360 újdonságok

A Microsoft bejelentette, melyek az idei sikerárományosok a konzolra.

2008.05.13. 17:29 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Microsoft

A mai napon a Microsoft Game Studios bejelenti a 2008-ban megjelenő várható nagy sikerjátékokat játékkonzojára az Xbox 360-ra. A prezentációkat olyan világhírű fejlesztők tartják, mint Cliff Bleszinski (Epic Games), Peter Molyneux (Lionhead), Tomonobu Itagaki (TECMO/Team Ninja) és Denis Dyack (Silicon Knights).
A MGS San Franciscóban megrendezésre kerülő bemutatóján, a látogatók először láthatnak hosszabb részleteket a Gears of War 2 című játékból, amelynek első részéből közel 5 millió példányt értékesítettek világszerte. Elsőként Cliff Bleszinski fog egy kis ízelítőt adni a várva várt GoW2 játékmenetéből.
A Viva Pinata: Trouble in Paradise című játékban visszatérnek a már jól ismert színes, kedélyes pinata állatkák. A Viva Pinata sorozat harmadik részében megújult kooperatív mód, új szereplők és számos további meglepetés várja a játékosokat. A Viva Pinata: Trouble in Paradise idén szeptemberben kerül a boltok polcaira.
A Rare kiadó novemberre időzítette a nagysikerű karakter, Banjo visszatérését. A Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts című játékban a játékosok egyedi és különleges járműveket építhetnek melyek segítségével végigküzdhetik magukat a különféle felépítésű pályák sokaságán. Nagyszerű és innovatív kalandjáték, számos logikai és ügyességi feladattal fűszerezve.
A legendás Peter Molyneux vezette Lionhead stúdió, igazi kuriózummal készül meglepni az Xbox 360 platform tulajdonosait. Az idei év egyik legjobban várt játéka a Fable 2 októberben kerül a boltok polcaira. Ebben az RPG stílusú kalandjátékban eddig soha nem látott igényességgel megalkotott multiplayer játékmód, rengeteg fegyver és mágia, valamint egy filmszerű történet várja a rajongókat.
A Silicon Knights új játéka a Too Human augusztus 19-én jelenik meg Észak Amerikában és augusztus 29-én Európában. Ebben az RPG elemeket is tartalmazó epikus játékban összetett történet, gazdag karakterfejlesztési lehetőségek és nagyszerűen kidolgozott multiplayer játékmód biztosítják majd a kiváló játékélményt.
A Team Ninja legújabb fejlesztése a Ninja Gaiden 2, június 6-án jelenik meg Európában. A játékban egy Ryu Hayabusha nevű ninja álarca mögé bújva kell bosszút állni klánunkért és megmenteni az emberiséget az alvilági erőktől. A játékban New Yorkban, Tokióban és számos egyéb gyönyörűen kidolgozott helyszínen kell felvennünk a harcot a tucatjával ránk rontó ellenséggel szemben. A Ninja Gaiden 2 harcrendszere könnyen elsajátítható, de a mesteri fokozatot csak a legügyesebbek érhetik el! ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló