Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Arma: Armed Assault - új patch

Letölthető az 1.14-es frissítés.

2008.05.21. 19:28 | Retee | kategória: Játék

Jó hír a kommandós játékok kedvelőinek, hogy megérkezett egy új patch a cseh Bohemia Interactive Studio népszerű alkotásához, az Arma: Armed Assaulthoz. Az 1.14-es frissítés bő 140 megát foglal el a merevlemezen, és installálásához szükséges az 1.08-as update megléte is. Az új patch pedig meglehetősen sok változást hozhat a játékmenetbe, kezdésként például néhány bónusz egységet, egy új multiplayer módor (WARFARE), emellett pedig rengeteg javítást is - az 1.14 optimalizálja a játék grafikai teljesítményét (méghozzá a hivatalos jegyzet szerint igen látványosan), megszünteti a DirectX 10-es kártyákkal való hibás együttműködést, erősíti a mesterséges intelligenciát, és persze rengeteg apró bugot is kivégez.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

ArmA: Armed Assault
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
ArmA: Armed Assault

hozzászólások (7)

konrad
konrad 2008.05.21. 20:06
Lefagyott, kilépett vagy mi volt a gond? Ez azért baromi jó, hogy egy ilyen profi kártya mellett probléma volt a játékkal, bár amikor a gamet csinálták, a holdba nem volt még 8800-as. Nálam pld. 8600-as mellett ugyanúgy megmaradtak betöltésnél a "lego figurák", amelyekből aztán szép katonabácsik lesznek pár mp múlva. Gáz...:-)

Remélem a pecs megoldja a gondodat!
McCl@ne
McCl@ne 2008.05.21. 20:13
Különböző driverekkel különböző problémák léptek fel: volt, hogy szép lassan rátöltötte a textúrákat, majd ugyanezzel a lendülettel le is húzta róla(!!!), vagy csak simán kilépett, néha meg nem volt talaj, vagy volt, csak belesüllyedtem.
Persze fent volt mindig az éppen aktuális legmagasabb verziószámú patch, de mindegy volt neki.
Pedig anno úgy vártam, mint a messiást, máig az Operation Flashpoint az az fps, amivel a legtöbbet játszottam... Szép lesz bepótolni a lemaradást.
Razor03
Razor03 2008.05.21. 20:17
Ez egy jó hír, tetszik, hogy ennyi idő elteltével is foglalkoznak a játékkal (bár nem meglepő). Kár, hogy a single player kampány gyenge lett :(.

McCl@ne: nem azért kavar(t), mert Vista van a gépeden?
McCl@ne
McCl@ne 2008.05.21. 20:23
Nem, más -külföldi- fórumokon is olvastam hasonló jelenségekről XP alatt is.
De elvileg létező dologról van szó, hiszen ez a patch is ezeket hivatott -többek között- megoldani.
cizoe
cizoe 2008.05.22. 13:11
reméljük sikerrel. kiprobálom hamarosan :-|
ajánlott olvasnivaló