Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2008

Rage - lecsapott az EA Carmackra

Carmack anno a gonosz birodalmának titulálta az EA-t.

2008.07.15. 10:52 | szerző: Retee | kategória: E3 2008

A bejelentés körül nagy felhajtás vette közre az id Software új játékát, a Rage-t, azta azonban nem sokat hallhattunk róla. A John Carmack nevével fémjelzett FPS egy új, és CArmack reményei szerint forradalmi fizikai motort használ majd, az iD Tech 5-t. A Tech 5 specialitása - többek között - az, hogy akár egy hatalmas terepet is egyetlen önálló textúraként kezelhet, és egy textúra aztán akár 20Gbyte adatot is tartalmazhat. Az akciójáték hatalmas tereket, az eddigi próbálkozásokhoz képest óriási pályákat, s így különleges élvezetet ígér a játékosoknak. A poszt-apokaliptikus, mű leginkább a Mad Max-hez hasonlítható, feladatunk pedig egy elnyomó kormány ellen fellépni. A Rage pedig immár kiadót is talált magának, hiszen az Electronic Arts ma bejelentette, aláírták a szerződést az id-vel. Érdekesség, hoy Carmack maga is elismerte, ha pár éve megkérdezik az EA-ről (és meg is kérdezték), akkor azt válaszolta volna hogy: "a gonosz birodalma" - mint mondta ha akkor azt mondják neki, hogy egyszer együtt fognak működni, igencsak meglepődött volna. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Rage
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rage

hozzászólások (13)

Indigo
Indigo 2008.07.15. 19:30
No, a grafikára már szépen kirecskázta magát mindenki. Mostmár jó volna egy kicsit többet tudni a játékról. Egyáltalán, ez akció lesz vagy valami RPG?
Indigo
Indigo 2008.07.15. 19:33
Mondjuk ez a hír kicsit meglepett, és egyáltalán nem örülök neki. Majd ennek is az lesz a vége, hogy az EA felvásárolja az id Software-t, aztán szarja kifelé sorra a doom-okat...
cygary
cygary 2008.07.15. 19:36
Olvastam a Rage-ről még anno, harcon kívül fontos szerepe lesz a különböző járgányoknak is, talán még versenyezni is kell.
Razor03
Razor03 2008.07.15. 19:45
Ha észrevetted volna, nem a grafikát magasztaljuk ezúttal, hanem a hangulatot. Amúgy Cygary leírta mi várható játékmenet szempontjából. Nem ártani tájékozódni, mielőtt ilyen rosszindulatú beszólogatásba kezdenél legközelebb ;).

Amúgy meg előbb utazik John Carmack a Marsra, minthogy eladja a lelkét az EA-nek.
Indigo
Indigo 2008.07.15. 19:55
Észrevettem, kispajtás. Mondom, a grafikára már mindenki kirecskázta magát (ezelőtt, korábban - úgy látszik itt a dómon nagyon pedánsan kell fogalmazni, mert hamar megtalálják az embert a fórumtrollok), de a játékmenetről még nem sokat tudunk (azon kívül, hogy cygary az én hozzászólásom UTÁN leírta, hogy fontos szerepük lesz a járgányoknak - ebből persze kurva sokat megtudtunk megint, hogy mi várható játékmenet szempontjából...)

Nem árt figyelmesen elolvasni valakinek a hsz-ét, mielőtt úgy ugrasz rá az illetőre, mint kutya a véres rongyra. Merthogy úgy érzem, tökmindegy mit írok, én neked az vagyok :D

A rosszindulatot meg legfeljebb azért érezhetted, mert te is egyike voltál a sok recskázó kis majomnak, és most sértve érzed maga. Javaslom, kerüljük el egymást, amíg valamelyikőnket ki nem basszák a fórumról.

Amúgy meg Carmack most adta el a lelke egy darabját az EA-nek...
ajánlott olvasnivaló