Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Molyneux védi Denis Dyacket

A legendás fejlesztő ezúttal nem szeretne bocsánatot kérni a Fable-ért.

2008.07.23. 23:17 | szerző: Retee | kategória: Bulvár

Közeleg a Fable 2 megjelenése, és ebből az alkalomból az egyik internetes magazin interjút készített a játék tervezőjével, Peter Molyneux-val. Molyneux azonban nem csak a saját fejlesztéséről, hanem az egyik konkurenciáról, a Too Humanről is nyilatkozott. A szintén Xbox 360-ra készülő RPG ellen ugyanis több fórumon is szabályos támadást indítottak, rengetegen kritizálták már a megjelenése előtt, sőt egy régebbi E3-n is pellengérre állították a játékot.
"Sajnálom Denis Dyacket, mert azt gondolom, hogy helytelenül kritizálták azon a bizonyos, szerencsétlenül összejött E3-as bemutatón, és később is. Mindenki beszállt a sárdobálásba, és ez felbátorította a játékosokat is, miközben a Too Human még meg sem jelent. Én viszont most játszottam vele, és konkurencia ide, vagy oda, tetszik. Az akkori és a későbbi kritikák 90% baromság volt, lejáratás."
Molyneux persze nemcsak a konkurenciáról, hanem saját művéről is beszélt:
"A Fable után kénytelen voltam bocsánatot kérni, mert nem azt kapták a játékosok, amit ígértem. Veszélyes dolog egy játékról előre nyilatkozni és előre ígérni, mert sok minden történhet, és lehet, hogy a fele kimarad a végleges verzióból, vagy nincs befejezve. Az első epizódnál ez történt, de a másodiknál nem fog. Azokat az ötleteket, amiket ilyen-olyan okok miatt kihagytunk, vagy nem fejeztük be, itt végre megismerheti mindenki."

Fable 2 (Xbox 360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fable 2 (Xbox 360)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló