Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Spore - a hazai visszhang

Bagi Iván, Kovácsovics Fruzsina, és a Sugarloaf is kipróbálta a Spore-t.

2008.09.04. 17:59 | szerző: Retee | kategória: Bulvár

Kovácsovics Fruzsina, Bagi Iván és a Sugarloaf együttes tagjai is kipróbálták a most debütált Spore-t. Olyan lényeket alkottak, amelyek páratlanok az egész földkerekségen. Már kapható a boltokban az Electronic Arts legújabb lényteremtő játéka a Spore. Ugyan a játék kiegészítő változata, a Lénylabor már hónapok óta gyűjtötte rajongóit, s a lelkes játékosok alig pár nap alatt több mint negyed millió lényt alkottak, a Spore Magyarországon mostantól kapható. A kiválasztott tagok azonban már előre tesztelhették a lényalkotó játékot, s a kiscsoportos foglalkozáson felettébb jól szórakoztak. Bagi Iván egy elefánthoz hasonló, négyszemű repülő teremtményt álmodott képernyőre.
- Minden lényt azonosítani lehet alkotójával – kezdett filozofikus elmélkedésbe a népszerű humorista. – Plank nevű teremtményem jól tükrözi belső harmóniámat, türkiz színe, mosolygós arca és a négy szeme egyértelműen utal lelki békémre, világra való nyitottságomra – viccelődött Iván.
Kovácsovics Fruzsina színváltós hippiszörnyet alkotott, míg Bagi Iván mélyre szántó gondolatokat fűzött lényéhez való viszonyához, addig a fiatal énekesnő inkább önfeledten játszott.
- Ezer éve nem láttam ilyen vicces játékszoftvert. Tényleg nincsenek határok, az ember fantáziája szárnyalhat, a Spore mindenhez kínál eszközt, amit a ember csak kitalál. Egy-egy fárasztó nap után biztosan leülök majd a gépem elé, ha éppen teremtő kedvemben leszek – nevetett Fruzsi.
A Sugarloaf zenekar két csoportra osztódott. Míg a fiúk egy minden szempontból tökéletes, lényanatómiailag is helytálló szörnyikét alkottak, addig a csapat egyetlen hölgy tagja, Dér Heni minden konvenciótól mentes, fajilag besorolhatatlan teremtéssel állt elő.
- Különleges, mutatós, elegáns és piros – számíthat-e még valami – kacagott Heni. – Az, hogy nincs feje, s szegény kusza lábai miatt szaladni sem nagyon tud, már nem számít. Remélem, azért a többi lény nem nagyon közösíti majd ki – élte bele magát szörnye helyzetébe a Sugarloaf énekesnője. A Spore játékszoftvert Budapesten, s az ország több pontján is kipróbálhatod, a sztárok segítségedre lesznek a lényalkotásban. Pénteken a Mammut Bevásárlóközpontba vár a lényalkotó játék 14.00 órától. ■

előző
következő
Spore - a hazai visszhang
Spore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhangSpore - a hazai visszhang
Spore
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spore

hozzászólások (10)

anxius
anxius 2008.09.06. 22:00
Dér Heni az jó csaj:love:
Sevores
Sevores 2008.09.06. 22:15
De ez rossz termékkapcsolás. A Sugarloafnak és tsainak semmi köze a Sporehoz, és még csak nem is olyan híres, vagy jó, hogy ez ne számítson. Arról nem is beszélve, hogy nem túl nagy az átfedés a két termék célközönsége között. (Magyarul a Sugarloaf rajongók (van ilyen?) leszarják a Sporet, és fordítva.)
McAnt
McAnt 2008.09.06. 22:33
És az eszetekbe se jutott, hogy pusztán arról van szó, hogy az EA már rég rájött: ha pár celebbel megdobja a játék bemutatóját, vagy külön rendez valamilyen eseményt, azzal bekerülhet a hír a bulvárlapokba is, és így sokkal több emberhez jut el a játék híre? Ki nem szarja le a Sugarloaf nem létező rajongótáborát: nincsenek Bagi-Nacsa Fan Club sem, de hírértékkel bír, ha ők (meg xy) játszik vele. Ezzel nem csak a gamer médiába, hanem a szélesebb közönséghez is eljuthat a hír: tessék, ilyen is van, vigyétek. Most az EA arra költött, hogy ezeket az embereket meghívjí Spore-ni, nem arra, hogy ugyan ennyi pénzből lehozsson egy fél oldalas hírdetést a Pc Guruban vagy a GameStar-ban. Ez egy casual játék, nem hc gamereknek.
Sugarloaf rajongók, jajj...:D
Hofi
Hofi 2008.09.07. 16:45
Ha ettől okosabbnak érzed magad :-D Mindenki tudja mi van a háttérben. Imádom az ilyen híreket.
McAnt
McAnt 2008.09.07. 16:47
Ahhoz képest, hogy mindenki tudja, sorozatos baromságokat írtak le a topicban :-P
ajánlott olvasnivaló