Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pyroblazer - demo

Letölthető az arcade űrverseny demója.

2008.11.27. 18:33 | Retee | kategória: Játék

Tíz-tizenkét éve még igen gyakorta fordultak elő a hírekben olyan játékok nevei, amelyekben az űrben versenyezhettünk, és az őrült száguldást maximum néhány alapküldetéssel bolygatták meg a fejlesztők. Mára ez a stílus PC-n gyakorlatilag teljesen kihalt, habár néha előkerül 1-1 fejlesztés, úgy mint most, mikor a Pyroblazerről írhatunk nektek.
Szóval a felvezető után talán nem lesz meglepő, ha azt mondom, hogy a Pyroblazert elindítva, az űrben, meg mindenféle csövekben száguldozhatunk, ahol időnként az ellenfélre sem árt figyelni, akit bőven megszórhatunk áldással, ha túl közel merészkedik hozzánk. Na de, erről nem beszélni kell, hanem kipróbálni, úgyhogy akit érdekel az Eipix Entertainment műve, az kezdhet is tölteni.Pyroblazer
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pyroblazer

hozzászólások (2)

strar
strar 2008.11.28. 21:10
Az Aces Of The Galaxy óta kukkolok valami hasonló után multiplayerre. Azt hittem ez talán már megfelel, de sajna ez inkább "podracer" mintsem lövöldözős űrszimulátor. De azért az új lendületet kihasználva újból elkezdtem keresgélni, és megtaláltam ezt: http://www.vimeo.com/2124481 Még nem készült el, de nagyon igéretesnek tűnik, érdemes megnézni a rövid előzetes videót - ami már az alfa verzióból van! Szerintem simán írhatna róla egy kis hírecskét a dome is. :)
ajánlott olvasnivaló