Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout 3 - itt a HD Texture Pack

Az NFS után a Fallout 3 is megszépülhet.

2008.12.10. 12:52 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az előző héten jelentettük, hogy elkészült az NFS új részéhez a HD textúra csomag, most pedig egy újabb játék kap némi ráncfelvarrást, nevezetesen a Fallout 3. A rajongók által elkészített HD patchnek köszönhetően, az év szerepjátékaként emlegetett RPG textúráit és effektjeit tuningolhatjuk fel a legmagasabb grafikai szintre - csak aztán a gépünk is bírja. Tessék tölteni:

  • Fallout 3 - HD Texture Pack
   Telepítés:
   Menjünk a Fallout mappájába, és keressük meg a fallout3.ini file-t.
   Nyissuk meg (pl Total Commanderben F4-gyel), majd keressük meg az alábbi sort: "bInvalidateOlderFiles=0" - és a 0-át írjuk át 1-re.

  Mentsük el, majd a letöltött csomagot másoljuk be a játék főkönyvtárába, s írassuk vele felül a régi fileokat. ■

Fallout 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 3

hozzászólások (17)

afro
afro 2008.12.11. 10:46
Tudom mire gondolsz, és nem az a .ini kell (mert a fallout_default.ini a játék könyvtárban van, ami neked kell, az pedig a MyDocumentsben).

Viszont egy valami én sem értek: oké "felülírom a mappát", azaz bemásolom a data könyvátrba a texture és menu könyvtárakat, de eredetileg nincsenek ott ilyen könyvtárak, szóval FÁJLOKAT nem írok felül, nem? vagy tévedek???
afro
afro 2008.12.11. 11:11
Amúgy felraktam, működik. Véleményem: a PipBoyban több infó jelenik meg mindenhez (pl. fegyvereknél a fegyver képe és egy 4-5 soros szöveg, hogy mire jó kb., milyen fegyver is az), nem csak a képek. A textúrák nem mindenhol szebbek (pl belső terekben annyival nem), de a fegyvereken határozottan látszódik, meg a tereptárgyakon is.
Szerintem érdemes felrakni, ha van hozzá videokártyád, veszíteni nem lehet vele, viszont itt-ott tényleg szebb lesz.
Úgy negyed óra játék után semmiféle teljesítménycsökkenést nem vettem észere. (HD4830 512Mb, minden maxon, 8xAA, 1280x1024).
McCl@ne
McCl@ne 2008.12.11. 11:16
"felülírom a mappát"
szóval FÁJLOKAT nem írok felül, nem?


Akkor mi a gond? Mappát írsz felül, nem fájlokat, senki nem beszélt fájlokról. Data mappa. Nem hiszem el, hogy ez ilyen kurva bonyolult lenne... :-/
afro
afro 2008.12.11. 11:21
Hát én még a büdös életben nem használtam erre a "felülírás" kifejezést, még így 3 év informatika után sem... De hát biztos... Csak amikor valaki nekem direkt leírja, hogy "felülírás", akkor azt várnám, hogy valamit tényleg felül kell írom, nem pedig csak bemásolok MELLÉ valamit, ami rohadtul nincs kihatással a mappára, se a többi tartalmára. De hagyjuk, igazából tök mind1.
McCl@ne
McCl@ne 2008.12.11. 11:24
A mappád akkor is felülírod, ha tetszik, ha nem.
Az már más kérdés, hogy valójában tényleg csak a régiek mellé másolsz új fájlokat, de a "felülírás" egyszerűbb. Nyilván ezért írtam.
ajánlott olvasnivaló