Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sims 3 - nyárra csúszik a megjelenés

Új megjelenési dátumot kapott a harmadik rész.

2009.02.03. 22:22 | Retee | kategória: Játék

Január végén írtuk meg, hogy az Electronic Arts hivatalos honlapján hirtelen átdátumozták a The Sims 3 megjelenési idejét, amely így február helyett a misztikus TBA kiírást kapta. Az EA akkor még nem kívánt reagálni a kérdésekre, most viszont hivatalosan közölte, hogy minden idők egyik legsikeresebb PC-s játékának harmadik része csak a nyáron jelenik meg, a késés okáról viszont nem nyilatkoztak. Pontosabban: „A júniusi indulás tökéletes lehetőséget biztosít, hogy felhívjuk a világ játékosainak figyelmét a The Sims 3 forradalmi újdonságaira” – szögezte le Russell Arons, az EA Marketingért felelős alelnöke. Hogy a jó Russell szerint a június miért is biztosít tökéletes lehetőséget a forradalomra, vagy miért jobb, mint például a május, az mondjuk nem egyértelmű, de lényeg a lényeg: a Sims rajongók kénytelenek lesznek június 2-ig várni szeretett virtuális világukra. ■

előző
következő
Sims 3 - nyárra csúszik a megjelenés
Sims 3 - nyárra csúszik a megjelenésSims 3 - nyárra csúszik a megjelenésSims 3 - nyárra csúszik a megjelenés
The Sims 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Sims 3

hozzászólások (11)

Player47
Player47 2009.02.04. 11:02
Május közepén meg bejelentik hogy ja bocs decemberbe jelenik meg, nembaj az a lényeg hogy a fél világ már elörendelte.
Peca001
Peca001 2009.02.04. 14:08
Szerintem inkább innen-onnan kivesznek belőle hogy azt aztán kieggént el tudják adni
powerhouse
powerhouse 2009.02.04. 17:05
A Sims és kiegészítői kimerítették a témát, a Sims 2 már csak grafikai tuning volt, de ez még csak nem is szebb az elődnél.
megelégelt:hszó
megelégelt:hszó 2009.03.08. 07:48
Ebbe is van: a fények, az árnyékok, a víz, a folyamatos napszakváltozás, és az épületek és növények részletessége.. Persze, nem olyan nagy a változás mint a sims 1 és sims 2 között volt, de a Sims 3-ban a játékmeneten van a hangsúly. Hogy ne a pisiltesd és etesd állandóan a karaktereid, hanem koncentrálj másra, a célokon alapul a játék. Ráadásul az új nyitott szomszédsággal ez még nagyobb élmény, mindenki él körülötted és bemehetsz bárhová BETÖLTÉS NÉLKÜL. Szóval valahol spórolni kellett a rendszerkövetelményen.

Amúgy a képek megtévesztők lehetnek.Túl színesek, elmosódtak. Ajánlom, hogy a sims3.com-on lévő videókat nézzétek meg, ott sokkal harmonikusabb a grafika, na olyan lesz.
Saren
Saren 2009.04.19. 01:20
Nem vagyok v.mi nagy sims fan, de azért el lehet vele néha kockulni.
Mindenesetre hamarosan megérkezik a lányok kedvenc játékának a folytatása:-)
ajánlott olvasnivaló