Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Worms 2: Armageddon videó

Újabb trailer a háború sújtotta kukacbirodalomról.

2009.07.01. 17:08 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Team 17 egyelőre inkább csak az Xbox Live Arcade érkező Worms 2: Armageddonról beszél, ami nem is csoda, hisz a PC-s verzió később jelenik meg, no meg a csapat több régi Worms részt is ki kíván adni a Microsoft hálózatára. De azért PC-n is rengetegen várják a klasszikus második részt, melyben az eddig megszokottnál is többet pepecselhetünk majd kukacainkkal: rengeteg új sírkő, győzelmi tánc, zene és persze szöveg közül választhatjuk ki a kedvencünket. Most viszont lássuk az új trailert: ■

Worms 2: Armageddon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Worms 2: Armageddon

hozzászólások (11)

Barthezz
Barthezz 2009.07.02. 09:04
Amúgy ilyenkor rohadtul tudom utálni a konzolokat, köztük az X-Box-ot is, hogy marketing okok miatt (vegyünk ugye X-Box-ot) mindent először arra, vagy csak arra kell fejleszteni. :-| Jóval több embernek van PC-je, miért mindig nekünk kell hátrányt szenvedni? :-|
_Sun_
_Sun_ 2009.07.02. 09:08
Hát egy darabig még maradnak akkor az emulátoron lenyomott Worms partyk.:-|
Dark Archon
Dark Archon 2009.07.02. 14:44
Hát, ha ehhez is olyan szar netkódot írnak, mint a Mayhem-hez, akkor én nem is bánom.
richy25
richy25 2009.07.02. 17:43
a régi wormsök jók voltak, szórakoztatóak voltak, és rég voltak. Ez az új worms viszont akármennyire is szeretem egy nagy rókabőr. az h nem csilivili a grafika az még elmegy (bár egy kicsit csinosíthatnának rajta) de mi a különbség eközött és a régiek között? pár új fegyver és kb ennyi. Más játékoknál az iylesmit kiegészítőnek hívják.
Retee
Retee 2009.07.02. 17:56
Valsz ezért jön Xbox Live-ra most még csak, pontokért.

A PC-s dátumról egyedül a bejelentéskor ejtettek szót: "of Worms 2: Armageddon, coming very soon to XBLA and later to PC/Mac"

Nem tartom kizártnak, hogy PC-re picit át fogják majd dolgozni és bővítik is a játékot, mert ebben a formában nem fogják tudni kiadni, max nagyon olcsón, ami nem biznisz. Esetleg hozzácsapják valami akciós "minden benne van" worms csomaghoz.
De ha nem, akkor az is benne van, hogy esetleg lefújják a PC-s verziót, aminek nagyon nem örülnék.
ajánlott olvasnivaló