Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Véget ért a Campus fesztivál

Negyvenezer ember látogatott ki az új helyszínen debütáló debreceni fesztiválra.

2009.07.28. 15:25 | szerző: Retee | kategória: Szabadidő

Mind programok tekintetében, mind pedig működtetésében kitűnőre vizsgázott a debreceni Nagyerdőn első alkalommal megrendezett Campus Fesztivál - nyilatkozták a debreceni rendezvény szervezői. Az új helyszín látogatóinak száma meghaladta a negyvenezer főt, ezzel már most lényegesen több érdeklődőt vonzott, mint tavaly a városhoz közeli Vekeri-tó partján.
Ami a programokat illeti a fesztivál ideje alatt éjjel-nappal minden műfajban szóltak a koncertek. Egyértelműen a kisebb zivatarral érkező hazai pályás Tankcsapda vitte el a pálmát, de valamennyi helyszín iránt maximális érdeklődés mutatkozott. Hatalmas sikert aratott a Quimby és a finn The Rasmus a nagyszínpadon, országosan is fesztivál kuriózum volt a Budapest Bár, valamint a Csík zenekar fellépése, csordultig megtelt a T-Mobile Terasz a frankfurti SHANTEL & Bucovina Club Orkestra és a norvég Madcon koncertje alatt. A tizenegy programhelyszínt számos más esemény is kiegészítette. Ezek közül a Mini Pálinkafesztivál bizonyult a legnépszerűbbnek, de a Póker Sátorban és a Fokk Minipódium körül is zajlottak az események. A Duna TV közvetítésein keresztül az érdeklődők az egész világon bepillantást nyerhettek a rendezvény hangulatába.
Mivel a fesztiválon a PC Dome is ott járt, így hamarosan egy saját cikkben, részletesen beszámolunk tapasztalatainkról. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló