Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech - új webkamerák

Hét új kamerát mutatott be a Logitech.

2009.08.12. 17:32 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A nemrégiben bejelentett ingyenes Logitech Vid szoftver után a cég hét új webkamerát mutatott be, melyek mindegyike támogatja a Videt.

  • Pro 9000 és Portable Webcam C905: a kamera 2 megapixeles HD érzékelője folyamatos, valósághű képet szolgáltat, segítségével akár 720p-s felbontású videókat és szoftveres támogatás mellett, akár 8 megapixeles fotókat is készíthetünk. A RightLight 2 technológiájának köszönhetően minden körülmények között a lehető legjobb képminőséget élvezhetjük: a finomhangolásnak hála, a túl sötét és a túl világos környezet sem jelenthet akadályt. Az avatarok százait, a humoros kiegészítőket illetve az arckifejezésekhez és mozdulatokhoz idomuló képmásokat kináló Video Effects-szel pedig könnyedén személyre szabhatjuk a beszélgetések körülményeit. A Pro 9000 minden előnyös tulajdonságát élvezhetik azok is, akik rendszeresen utaznak: számukra a Portable Webcam C905 (első kép) a legjobb választás, melyet a könnyű szállíthatóságot szem előtt tartva terveztek.
  • C600 és C500: A C600-at, a gyártó HD-minőségű videófelvételek és 8 megapixeles felbontású (szoftveres támogatás mellett) pillanatképek előállítására alkalmas, 2 megapixeles érzékelővel és üveg lencsékkel szerelte fel. A kamerával HD-minőségű képet rögzíthetünk – akár 720p-s felbontásút is, amely megfelel a televíziók felbontásának. Azokra a szituációkra, amikor a megvilágítás problémát okozhat, a RightLight 2 technológiáját hívhatjuk segítségül. A Video Effects szolgáltatásait a C600 esetében is élvezhetik a felhasználók. A C500 üveg lencsével és 1,3 megapixeles érzékelővel van feszerelve, mely éles képek és gördülékeny felvételek rögzítésre, és – szoftveres támogatás mellett – 5 megapixeles pillanatképek készítésre alkalmas.
  • C300, C250, C200: A C300 szoftveres támogatás mellett 5 megapixel felbontású álló képek készítésére képes. A beszélgetések hangulatát emelendő, a Video Effects Fun Filters csomagban található hatásokkal, a neonszínű mintázatokkal, a halszemeffektussal és hasonlókkal együtt, mókásabbá tehetjük videóhívásainkat. A C250 VGA érzékelőjével szoftveres támogatás mellett 1,3 megapixeles felvételek készítésére képes, ráadásul a Video Effects Fun Filters csomag e kamera esetében is a felhasználók rendelkezésre áll. A C200 VGA érzékelőjével szoftveres támogatás mellett 1,3 megapixeles felvételeket készíthetünk.
   Mivel az, hogy partnerünk tisztán hallja a hangunkat legalább annyira fontos, mint az, hogy lássák is az arcunkat, a Logitech legújabb webkameráit beépített mikrofonnal látták el, megtámogatva a RightSound technológiával, így az új webkamerákkal headset nélkül élvezhetjük a tiszta, háttérzaj nélküli párbeszédek élményét.

  A Pro 9000 109,99 euró, a Portable Webcam C905 99,99 euró, a C600 79,99 euró, a C500 49,99 euró, a C300 39,99 euró, a C250 29,99 euró, míg a C200 19,99 eurós ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira Európában és az Egyesült Államokban augusztus elején. ■

előző
következő
Logitech - új webkamerák
Logitech - új webkamerákLogitech - új webkamerákLogitech - új webkamerákLogitech - új webkamerákLogitech - új webkamerákLogitech - új webkamerák

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló