Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jön a Bourne 4

2011-ben kerülhet a mozikba az új rész.

2009.08.26. 17:44 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Az már biztos, hogy Jason Bourne története folytatódik, hiszen az eddig elkészült trilógia világsikert aratott, ami számszerűen azt jelenti, hogy az összbevétel 945 millió dollár lett. Természetesen a negyedik részben is Matt Damon alakítja majd a hányatott sorsú kémet, és Peter Greengrass rendező vezényli a stábot. Sztori ugyan még nincs, de a filmet gyártó Universal Studios már felkérte Josh Zetumer forgatókönyvírót, hogy lásson neki a munkának.
Damon legutóbb azt nyilatkozta, mindenképpen szeretne negyedik Bourne-filmet, de a történetnek nagyon ütősnek kell lennie. „Hogy nézne ki, beülnek az emberek a moziba, és azt látják, hogy Bourne már megint nem emlékszik semmire. Anyátokat, ezt már láttuk háromszor, mondanák, és elhúznának haza. Szóval föl kell kötni a gatyát.”
Bourne negyedik elérkeztére még 2011-ig várnunk kell, de addig is láthatunk egy izgalmas thrillert, amelyet Damon és Greengrass neve fémjelez. A Green Zone egy dokumentumregényt dolgoz fel: két CIA-ügynök tömegpusztító fegyvereket keres Bagdadban, miközben egy tudósító utánuk nyomoz. (Green Zone-nak, azaz Zöld Zónának hívták Bagdad azon részét, amely a nemzetközi fegyveres erők közvetlen fennhatósága alatt állt.) (Green Zone – hazai bemutató: 2010. április) ■

hozzászólások (23)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.08.29. 07:56
ugyanmár, kérlek.
Gobiakos
Gobiakos 2009.08.29. 11:42
"én is tudlak sajnálni, ha ez minden kapcsolatod a külvilággal, hogy az én nyakamba lihegsz, mint valami homár." - Miért lenne ez minden kapcsolatom a külvilággal? Azért, mert itt próbálok beléd egy kis jómodort pumpálni, akkor már egyből a nyakadban lihegek?

"jah és aki nem bírja a káromkodásokat a mai világban... na az él egy szatyorban. nem vagy te egy kicsit begyepesedett?" - Más dolog, ha az ember a cimboráival beszélget és megint más, ha "vadidegenekkel". Mert barátok között elfér a káromkodás, meg a másik b*szogatása, de egy ilyen fórum nem arra való, hogy a szappanozatlan szád mondandóját ide pötyögd be. Nem vagyunk a haverjaid, hogy így nyilvánulj meg mindenről, mindenkiről. Én is ki tudálak kergetni a világból pár mondattal, hidd el, csak ez nem az a hely, és te nem vagy az az ember(?).

"szerintem találj magadnak barátokat az interneten kívül is, mert neked se veszi sok hasznát a társadalom, ha így folytatod, és mehetsz a kukába az "ismeretségi köröddel" együtt" - Újfent kérdem: ismerjük netán egymást, hogy vélni tudod, hogy nincsenk barátaim? Jaaaa, hogy nem? Akkor nem kell sárral dobálózni, vetted? Nem fogom bizonygatni, hogy mennyi barátom, cimborám, ismerősöm van... de te gyanítom, ezen a téren is sarokba állhatnál...
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.08.29. 20:59
ugyanmár, te komolyan azt gondolod, hogy lenne esélyed ellenem bármiben? :D

nem én mondtam, hanem valaki még egy-két éve itt: "Kain: szájkarate, fekete öv."

ecsém, olvassál vissza pár évet, hogy mik mentek itt, engem nem érdekel, ha te ilyen normális ember fóbiában szenvedsz és küzdesz a nálad értelmesebb emberek ellen, meg szájápolási tanácsokat szeretsz osztogatni (biztos valami komoly ilyen jellegű problémád volt, mert ugye mindenki magából indul ki :) ) húzzál el a vérbe, a kis képzeletbeli haverjaidnak olvasgasd el mindenhol a posztját, ők majd biztosan nem közösítenek ki annyira, mint a társadalom. tudlak sajnálni, ha ebből áll a napod, mindenesetre én befejeztem a hozzád beszélést, mert belőled csak a hülyeség folyik. jó lenne ha elzárnád azt a szarcsapot amit szádnak hiszel, mondjuk kb. örökre. nah kisfiam, üljél csak le a kis nesquikeddel a tévéd elé és hagyjad, hogy a nyál szépen lassan kifolyjon a szád szélén a mozgó képek láttán. bye-bye ;):D:-P
Madrac
Madrac 2009.08.29. 21:25
A folytatast privatban legy szives mert nagyon nem tartozik a topikhoz. Ott tolem a parbaj helyet, idopontjat, a segedeket es a felcsert is megbeszelhetitek. ;)
Gobiakos
Gobiakos 2009.08.29. 23:20
IGNORE!
ajánlott olvasnivaló