Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Settlers 7: Paths to a Kingdom

Folytatódik a Settlers széria.

2009.09.22. 19:52 | szerző: Retee | kategória: Játék

Az egyik legjelentősebb múltra tekint vissza a Settlers széria, amelynek bizony már jó pár részével megismerkedhettünk az elmúlt tizenöt év során. És a sor tovább folytatódik. A Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy a jó öreg Blue Byte-tal karöltve belekezdtek a The Settlers 7: Paths to a Kingdom fejlesztésébe. A hetedik rész a tervek szerint egy teljesen új grafikus motort kap, de a csapat rengeteget fog dolgozni a mesterséges intelligencián is, mely többféle személyiséget is a magáénak tudhat, így kevésbé tudjuk kiismerni a gépet, mint az elődökben. Megújul és változik a győzelmi pontok rendszere, és sokkal több lehetőséget kapunk majd a szállítás, a hadakozás és a termelés kapcsán a kezünkbe. És persze a modern idők szavának engedelmeskedve Blue Byte-ék a sima multiplayer mellett a saját magunk generált, illetve DLC-ként érkező hadjáratokat is engedélyezik. A The Settlers 7: Paths to a Kingdom a tervek szerint 2010 tavaszán jelenhet meg. ■

előző
következő
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
The Settlers 7: Paths to a KingdomThe Settlers 7: Paths to a KingdomThe Settlers 7: Paths to a Kingdom
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Settlers 7: Paths to a Kingdom

hozzászólások (14)

Hype
Hype 2009.09.23. 19:51
Lehet ez is csak még egy rókabőr, az utolsó elég unalmas (a 2 négyzetméteres szigetek is érdekesek) egy idő után hiába a "nagy" karakterek.
Z. Bundy
Z. Bundy 2009.09.24. 18:30
Nekem egyébként a 3. és 4. rész a kedvencem. Az első 2 résszel nem volt szerencsém játszani viszonylag fiatal korom lévén, aztán már mire oda jutottam volna kicsit elavult volt már az a grafika. De a 10 Anniversary feldolgozás már tetszett nagyon. Az 5. egyértelműen kilóg a sorból, de szerintem a 6 sem hozza az igazi settlers hangulatot. Félek a 7. is így jár, de itt viszont a képeken bizakodásra adnak okot a telepesek kinézete. Kicsit megint az a kis pufók, karikatúra szerű figurák. Reménykedjünk..
richy25
richy25 2009.09.24. 18:59
én a 4-el kezdtem, az jó volt, aztán 5-6, nem jött be, és félő ezis iylen lesz.
Pangloss
Pangloss 2009.09.27. 22:01
Vagyok olyan szerencsés, hogy már az első résszel is játszhattam. Még mindig a fülembe cseng a zenéje...
A hangulat ott volt a legkülönlegesebb.

A második rész is jó volt, a 10th Anniversary feldolgozás pedig különösen. Tetszett, hogy a játékmenet lényegében változatlan maradt.

A harmadik rész a szabadon irányítható katonai egységek miatt jött be nekem, bár akkor ez nagy változás volt az előző részekhez képest. Az utak eltűnése (pontosabban, hogy bármerre mehettek az embereink) azt eredményezte, hogy elveszett az az izgalom, hogy sikerül-e megszervezni a hatékony áruszállítást stb.

A negyedik részről nincs igazán információm, az ötödiket és a hatodikat pedig kihagytam, mert a különböző vélemények szerint nincs meg az igazi Settlers hangulat.

Én személy szerint egy "újabb" 10th Anniversary-nak örülnék, csak most a harmadik részt feldolgozva. Vagy esetleg lehetne egy ötvözet a második és a harmadik rész legjobb elemeiből.

Ha már Settlers: próbálta valaki a harmadik részt XP-n? Úgy hallottam, hogy nem megy vele, illetve hogy csak patch-el. Feleslegesen nem tenném fel, de ha valakinek van ötlete, hogy miként lehet elindítani, akkor írja meg legyen szíves.
settler17
settler17 2010.08.18. 16:08
Sziasztok!
Nem tudom eldönteni, hogy ezt vagy az Assassin's Creed 2-t vásároljam meg, ezért kérdezném, hogy ennek a játéknak a magyar nyelvű kézikönyve mennyire jól informál, könnyít a játékmenet elsajátításában?
Köszönöm válaszotokat!
Üdv!
ajánlott olvasnivaló