Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dawn of War 2: Chaos Rising trailer

Rövidke bevezető videó a jövőre érkező kiegészítőről.

2009.09.29. 17:47 | szerző: Retee | kategória: Játék

Egy pár napja már biztos: a THQ 2010 tavaszára időzíti az első kiegészítőjét a Warhammer 40.000: Dawn of War 2-nek. A Chaos Rising névre keresztelt add-onban húsz új küldetés, feljebb tolt szintkorlát, és persze bővülő mutiplayer lehetőségek kapnak helyet. Most pedig lássuk a rövidke teasert: ■

Warhammer 40.000: Dawn of War 2: Chaos Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40.000: Dawn of War 2: Chaos Rising

hozzászólások (12)

Slyder
Slyder 2009.12.28. 19:33
1. Mazsola fokozaton én is átrohanok a játékon...
2. Új kieg, új faj, most jönnek egyenként.
3. Az még nem tűnt fel hogy miért csak is a Vér Hollókkal lehet menni?
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.12.29. 08:16
1. közepesen játszottam, nyilván én kérek elnézést, amiért nem állítom szopóra a nehézséget, ahol bizonyára csal a gép és nekem ahhoz kell alkalmazkodni. vagy tán a közepes már nem is nehézség?
btw dow-ban három hardot is elverek. tudod, amikor választ az ember nehézséget, akkor sok szempont szerint dönt. én úgy döntöttem, hogy elég hosszú lesz a játék közepesen is, minek hosszabbítsam meg nehéz fokozattal? és igazam is lett. vagy neked csak akkor van tököd, ha mindent legnehezebben tolsz? akkor egy serious sam legnehezebb fokozatban, told végig, rendben? én megcsináltam.

2. nyilván egyesével kell adagolni, nem lehetett volna az előző után belerakni rendesen, mondjuk kb hatot. és itt még csak nem is a multis balance volt időigényes, ha játszottál a multival, akkor tudhatod, hogy az egy rakás fos a DoW-hoz képest. ki van herélve.
de mondjuk milyen fasza lett volna, hogy kijön a WoW, és csak orkok és emberek lettek volna benne, mint a Warcraft 2-ben, nem? aztán majd kiegekkel eljutnak a Warcraft 3 szintjére... nem értesz te ehhez sajnos. itt csak egyszerű gyökérségről van szó a fejlesztők részéről.

3: na ugyan miért, kíváncsian várom a hihetetlen magyarázatot, mert valahogy nem tűnt fel. nyilván más fajok nem hódítanak bolygókat, vagy pl. a Dark Crusade-ben, vagy a Soulstorm-ban nem foglalhattunk el egész rendszereket más fajokkal. pedig de. nagyon várom a magyarázatot a "vér hollókkal kapcsolatban", bár inkább maradjunk Blood Raven-eknél.
Slyder
Slyder 2009.12.29. 11:42
1. Nálam a közepes is mazsola. Ez taktikai játék, és megadom a mondját hogy úgy is kelljen játszani. A nehéz fokozat jelenti a taktikázást nem pedig a szopást, a csaló gép duma meg nem igazán felnőttes... Nem ma kezdtem az agyatlan gyilkolást a Samak körében, majd neki állok annak is.
2.Egyesével adagolják mert így több pénzt hoz a konyhára mintha egyben kiadnák minden fajával együtt. Tudod a játék biznisz a pénzről is szól(talán most a Káosz mellé még a Birodalmiak is befértek, de erről nincs infó). Értem a dolgokat, úgy látszik te vagy az akinek magyarázni kell.
3. Blood Raven Vér holló, inkább ennél. Látom még mindig nem érted hogy a Warhammer körében ki is hozza a döntéseket...

Ja és igen, a Multi egy szégyen.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.01.02. 10:30
de miért vagy értetlen? a játékokban a legnehezebb fokozat szinte mindig szopató, nem véletlenül nevezik egyes játékokban az Ultra Hard-ot Insane-nek pl, ha nem tűnt volna még fel.
a csaló gép meg nem szöveg, hanem csaló gép. kár is beléd a szó, de ha játszottál volna pl az NFS széria utóbbi 5 tagja közül bármelyikkel, akkor tudnád, hogy ez nem a viselkedésünktől függ, te vagy lassan egy óvodás szintjén, ha azt gondolod, hogy ilyen nincs. Stratégiai játékokban a gép több erőforrással kezd pl, vagy gyorsabban termeli, így szokták általában megoldani, de nem fogok könyvet írni arról, amiről csak kb. te nem tudsz semmit.
igen, biznisz, de a hülyeségnek is van határa, és ha csak így tudnak nagyobb eladást generálni, akkor az az ő bajuk, attól függetlenül gyökér döntés, gyökér megoldással karöltve, mindenki utálja érte a Relicet és a GW-ot is, a saját imidzsüket rombolják vele, amihez külön gratulálnék. ha az összes faj benne van, akkor is lehet kiegészítőt csinálni, csak tudni kell történetet meg pályát csinálni, ennyi.
Slyder
Slyder 2010.01.02. 14:58
Csaló gép nyomorult dumát a kis pöcsök szokták hajtogatni, talán ezen a szinten vagy megragadva, mert sír a szájuk a nehézségi szint miatt. Az őrült fokozat azt jelenti hogy baromi nehéz, jobban kell koncentrálni, és oda figyelni, nem bőgni miatta. Ez egy kihívás, ami a legjobbaknak szól. Pff. Egyszerűen haláli hogy mennyire nem értesz semmit. Részemről lezárva, majd ha nincsen cumi a szádban akkor próbáld játszani az okost, utolsó joga tiéd írj valami "szépet".
ajánlott olvasnivaló