25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új Runaway: A Twist Of Fate képek

Új képek a kalandjátékról.

Írta: Madrac 18 hozzászólás

Megjelent pár új kép a Runaway: A Twist Of Fateről, a sikeres kalandjáték harmadik részéről, melyben tovább folytatódnak majd Brian Basco és Gina Timmings kalandjai. A mostani történet kicsit sötétebb, félelmetesebb lesz, de azért a már megszokott poénok is a részét képezik. Folytatja az előző részek történetét, de olyan módon, hogy akik csak most ismerik meg a játékot ugyanúgy élvezhessék, mint azok akik a kezdetektől együtt vannak a párossal.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Runaway: A Twist of Fate
  • Runaway: A Twist of Fate
  • Runaway: A Twist of Fate
  • Runaway: A Twist of Fate
  • Runaway: A Twist of Fate
  • Runaway: A Twist of Fate
  • Runaway: A Twist of Fate

Runaway: A Twist of Fate

Platform:

Fejlesztő: Pendulo Studios

Kiadó: Focus Home Interactive

Forgalmazó: seven m

Minimális rendszerigény: Celeron 1,7 GHz/Duron 1,6 GHz, 512 MB RAM (Vista/Win7 esetén 1 GB), 256 MB-os DirectX 9 kompatibilis videokártya (Radeon 9500/Intel GMA3000/GeForce FX5500 vagy jobb), 2xDVD-ROM, 8 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Titti666
Titti666 [5]
Most vettem észre hogy csúsztatták a játékot 2010.01-re:-/ ne máááár
Titti666
Titti666 [5]
Mondom nem kell aggódni mert mindenképpen kapni fogunk választ hogy mi is történt pontosan!Na meg ott van az hogy akik eddig nem játszottak az első kettővel azok IS élvezni fogják!De azt is írták hogy akik igen azok jobban fogják érteni,élvezni!Kérdezem lenne értelme úgy kiadni a 3. részt hogy nem tudjuk hogy a francba is került ki a tóbol Gina?Na meg ha megnéztétek volna a TRAILER-eket akkor láttál volna egy képet Brian-ről kezében Gina-val rajta egyik űrlénynek a ruhájával és pont az űrhajóban álltak:-D szóval ez ne legyen gond:-)
ABal
ABal [317]
Ideje, hogy kijöjjön végre! Én is jobban örülnék neki, ha szabályos pont kerülne a második részben megkezdett történet végére, de ahogy itt előttem írták, remélem, hogy legalább egy videó erejéig elvarrják a szálakat.

Minden esetre nagyon várom, mert az első kettőt nagyon élveztem.
Titti666
Titti666 [5]
De ha valaki talál valami infót arról hogy mi lesz a twist of fate magyarosításával az írja már le léccy mert én az előrendeléskebe meg az online újságokban nem láttam jelzést arra hogy magyarosítva lesz szóval inkább ezt vitassuk meg:-D
Titti666
Titti666 [5]
amit így tudni kell erről a részről,hogy IGEN külön álló rész lesz és IGEN Gina IS irányítható lesz de Brian mellett szóval nem kell félni hogy csak Ginával fogunk végig lenni!Amit még tudni kell hogy mindenképpen kapni fogunk választ a 2. részre!De amit nem tok hogy hogyan jön el ez a válasz!Amugy nem hinném hogy meglett volna a kerek sztori a 2.-nak mert már az első is 6 fejezetes volt és a második is az lett de szerintem valahogy nem úgy jött ki hogy a 3. lett volna a folytatása és még lett volna egy 4 rész ami lett volna a twist of fate!Na meg ha mág nem jött volna le akkor a trantonit(remélem jól írom)története volt a 2!először azt kellett volna megszerezni és nem Ginát megmenteni mert fordítva nem lehetett volna!De ha nem mesélik el az egész amőba meg a kő történetét akkor nem tudtad volna azután ha megmented Ginát hogy most mi a frász van?Szóval szerintem lehet hogy nincs befejezése de így lett kerek az egész;-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (18 db)