25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Diablo 3 - nem lesz Skill Tree

A harmadik részben megváltozik a képesség-rendszer.

Írta: Retee 10 hozzászólás

Ugyan az biztos, hogy a Blizzard a háttérben keményen dolgozik a StarCraft folytatásán, és a Diablo 3-on is, azért a rajongók kezdenek egyre türelmetlenebbek lenni. Jay Wilson, a Blizzard képviseletében ugyanakkor elárulta, hogy utóbbi esetében jelenleg is egy új rendszert tesztelnek, ugyanis a játékból kimarad az előző két részben megszokott képességfa:
"Lassan ideje lenne bejelentenünk, hogy a harmadik részből kihagyjuk az eddig megszokott képességfát. Egy teljesen új funkción dolgozunk, pontosabban épp azt teszteljük, ami jelentősen eltér az elődöktől, és nem hasonlít a World of Warcraft rendszerére sem. A végeredmény viszont még nem biztos, hisz akadnak hibák, de semmi gond, ha nem sikerül, akkor kitalálunk valami mást."

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Diablo III

Platform:

Fejlesztő: Blizzard Entertainment

Kiadó: Activision Blizzard

Megjelenés:
2012. május 15. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

VodevilX
VodevilX [11345]
Nem is volt, ott 5 fejezetre osztva egy spellbook volt a megtanult varázslatoknak :)
gothmog
gothmog [4840]
Az előző két részben megszokott skillfa????????????

Utoljára kb. 5 éve játszottam a Diablo 1-gyel, és lehet, hogy csak az én emlékeim koptak meg vészesen, de esküdni mernék rá, hogy abban nyoma sem volt skillfának:-D
VodevilX
VodevilX [11345]
Épp ez az, milyen elvárások? Egy játék ami méltó a Diablo III névre ennyi. Aki rajongója a sorozatnak, az szerintem tudja mit várjon, újak meg majd ne háborogjanak, ha nekik annyi nem elég a megváltáshoz.
Corvus5
Corvus5 [2011]
Sajnos az, h sokáig szarakodnak vele, még nem garancia rá, h nem kell neki 5 patch már az első héten. Ezzel a tologatással pedig maguk alatt vágják a fát, hiszen egyre nőnek az igények: "tart ameddig tart, csak vilagvero D3-at adjanak ki a kezeik kozul". Amire meg megjelenik annyira túl lesz misztifikálva, akkorrák lesznek az elvárások, h könnyen csalódás lehet mindenkinek.
Szücsi
Szücsi [902]
A Blizzart azon keves fejleszto gardak egyike akikben meg soha nem csalodtam. En ugy vagyok vele hogy tart ameddig tart, csak vilagvero D3-at adjanak ki a kezeik kozul.

Remeljuk a legjobbakat! :-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (10 db)