Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Experience 2009

Első alkalommal rendezik meg az új demoshow és demoscene találkozót.

2009.12.10. 15:27 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

December 12-én 16:00-tól a zuglói Cserepesházban első alkalommal kerül megrendezésre az Experience 2009 demoshow és demoscene találkozó, amit a szervezők egy sorozatnak szánnak. A résztvevők megtekinthetik az elmúlt évek legszínvonalasabb valósidejű animációit és vizuális megoldásait, azaz a demókat.
A vetítési blokkokat rövid előadások kötik össze, amik a demokészítés kulisszatitkairól, trükkjeiről fognak szólni, így a programozóknak, grafikusoknak, zenészeknek illetve a számítógépes dizájn iránt érdeklődőknek is érdekes lehet a program.
A játékprogramok elkötelezett híveit is szeretettel várják a szervezők, ugyanis a játékprogramok és a demók azonos technikával készülnek, így nem meglepő, hogy számos demokészítő ezen hobbijának köszönhetően mára már nagynevű játékfejlesztő cégeknél dolgozik. Ők is jelen lesznek a rendezvényen, így az előadások után vagy a vetítés utáni kötetlen beszélgetésen bárki felteheti nekik kérdéseit.
Mindezeken kívül az Experience 2009-en kerül sor a Scene.hu által rendezett Kütyüshop Freestyle Animációs verseny díjátadójára is. A helyezéseket közönségszavazás dönti el, így december 7-től lehet szavazni az indulókra a hivatalos honlapon.
A rendezvényre a belépés ingyenes, részletes program és további információk itt érhetőek el. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló