Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Chavez: a Playstation méreg

A venezuelai elnök a Nintendo után a Sony-t is kiosztotta.

2010.01.18. 16:01 | szerző: Retee | kategória: Bulvár

Bár Európában és az USA-ban rendre összecsapnak a politikusok a számítógépes játékok témájában, úgy tűnik, hogy más országok vezetőit sem hagyja hidegen a téma. Most például Hugo Chavez mondta el véleményét az egyik konzolról, igaz nem először, mert nemrégiben már a Nintendóról is azt nyilatkozta, hogy "az önzés, az individualizmus és az erőszak felé tereli az embereket".
Ezúttal azonban a Sony is megkapta a magáét, mikor a venezuelai elnök kifejtette, hogy a japánok Playstation konzolja maga a méreg, amely a gyerekeket a "pokol útjára" tereli, és a kapitalizmusba taszítja őket.
Chavez az "Alo Presidente" című TV show-ban annyira belejött a Playstation témába, hogy később már azt is hozzátette, ezek a játékok megtanítanak ölni, és át is mosnak: "Nyilvánvaló, hogy egy olyan játék, ahol például városokat bombáznak, az azért került forgalomba, hogy növelje a kapitalista erőszak elfogadásának szintjét, így később könnyű lesz fegyvereket eladni." A venezuelai elnök végül kitért arra is, hogy a játékok közvetlenül felelősek a cigaretta, a drogok és az alkohol terjedésében. ■

hozzászólások (22)

szbszig
szbszig 2010.01.19. 03:13
Mondjuk úgy konkrétan már én is egy jó ideje. Nem is emlékszem, mikor játszottam flashnél komolyabb játékkal...
Attila88
Attila88 2010.01.19. 03:17
Megvettem 2 kiloert nyaron monitor nelkul a szerbiai hazba az uj konfigot, ne unatkozzak kint annyira. Dead Space-en + Grid-en kivul semmi ujnak mondhato jatekkal nem jatszottam 2 oranal tobbet. Megerte ujitani, mondhatom :D
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.01.19. 08:24
nézd a jó oldalát, legalább nem szaggat az msn :D
szedrencs
szedrencs 2010.01.20. 21:16
Biztos szétpwnolták a 12 évesek MW2-ben PSN-en.
Nem olyan könnyű azt ám feldolgozni. :D :D :D
szbszig
szbszig 2010.01.20. 21:21
... :-D

( Egyébként már a flash játékok között is egyre több van sajnos, amiknél a megjelenítés csomó memóriát igényel, és bizony szaggatnak. Vagy ott van például a FarmVille, az is ilyen... :-((:-D )
ajánlott olvasnivaló