Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aliens vs. Predator - megérkezett a demo

A PC-s demó már elérhető a Steamről.

2010.02.04. 11:19 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ahogy tegnap jeleztük, megérkezett a Rebelliontól az Aliens vs. Predator demója, igaz némileg más formában, mint vártuk. Egyelőre ugyanis csak a PC-s verzió érhető el, de várhatóan valamikor a nap folyamán a többi platform is megkapja a maga szörnyeit, illetve az AvP ezen verziója csak multiplayer módot tartalmaz.

Aliens vs Predator (2010)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aliens vs Predator (2010)

hozzászólások (86)

Darkknight
Darkknight 2010.02.13. 19:50
Az ütős lenne ja :-D
Larion
Larion 2010.02.13. 22:31
Annyira bele kockultam a demóba, hogy lassan ki tudom játszani az összes kempert, minden kemper helynek van egy pontja ahol be lehet jutni úgymon a védelem mögé. Sokszor látom hogy egy marine kempel azon a nagy placcon.. Tudjátok van egy ilyen nagy nyitottabb része a pályának, és annak a legvége ki van emelve.. Predeknek van rajta energia töltő állomás a jobb szélén. Azt a legegyszerűbb kijátszani, legalább is Aliennel, fent ki kell ütni a két lámpát, onnantól közel mehetünk fent a plafonon mert lefele fognak keresgélni. Egy vetődés, egy ütés, és le vannak rendezve. Predeknél már egy fokkal nehezebb, de ők olyan helyen szoktak kempelni, ahol mögéjük lehet kerülni.. És akkor kivégzés.. No és ekkor elkezdenek pattogni hogy mekkora low vagyok, hogy hátba támadom őket.. Én vagyok a low mert ő kempel.. Köszönöm szépen :D.
Larion
Larion 2010.02.13. 23:24
Sajnos már nem tudom editelni az előző posztom szal külön kell leírnom... Véleményem szerint nem éri meg szétharapni a Predek energia töltőit, előbb utóbb szükségük lesz energiára, és akkor tölteni mennek. Ha figyelsz egy kempert, aki óvatlan, miközben energiát tölt ki tudod végezni. Az energia töltő állomás is kimerül egy darabig, és a Pred is halott.
Larion
Larion 2010.02.15. 23:13
Huh.. hát ilyet se láttam még, 2 Marine + 2 Pred csoportosulásban mentek 4 Alien ellen, természetesen az alienek között voltam... Ledaráltuk őket ^^. Ha jól tudom holnap dobják ki a full játékot ugye? Már alig várom :D.
amitakartok
amitakartok 2010.02.17. 17:04
A kempelés nem rossz dolog.
ajánlott olvasnivaló