Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Worms 2: Armageddon - végre PC

Heteken belül megérkezhet a PC-s verzió.

2010.02.10. 11:45 | szerző: Retee | kategória: Játék

Még a tavalyi évre, közvetlenül az Xbox Live-os változat utánra ígérte a Team 17 a Worms 2: Armageddont, mely a nagy klasszikust dolgozza fel, és a régi nézetet megtartva rengeteg új fegyvert és missziót biztosít a játékosoknak. Aztán valahogy elfelejtődött a PC-s verzió, és mivel hónapok óta nem beszélt róla senki, azt hihettük, hogy a sokak által várt projekt végül a kukában végezte. Úgy tűnik azonban, hogy a Team 17 mégsem feledkezett meg az ígéretéről. Igaz, minderről nem hivatalos közleményben, hanem Facebook oldalukon számoltak be, ahol a rajongók bátran kérdezhetnek a csapattól, ők pedig igyekeznek válaszolni is. Bár egy ideig pont a Worms 2: Armageddon jövőjét taglaló téma volt a kivétel, az utóbbi napokban megváltozott a helyzet.
Első körben csak annyit válaszoltak egy fórumozónak, hogy létezik PC-s verzió, majd az ezt firtató kérdésekre végül azt is kibökték, hogy a PC-s verzió már a béta szakasz felé közeledik, és pár héten belül a Steamre is felkerülhet. ■

Worms 2: Armageddon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Worms 2: Armageddon

hozzászólások (24)

red5
red5 2010.06.13. 23:26
Én is utánanéztem egy kicsit, és valóban az itteni cím a hibás. A PC-s verzió a Worms: Reloaded névre fog hallgatni. Viszont az is igaz, hogy csak februári és márciusi bejegyzéseket találtam mindenhol. Elvileg februárban zárult a jelentkezés a steam-es zárt bétára, majd márciusban az európai teszt kiterjedt a többi kontinensre is. Azóta viszont nem találtam semmi utalást.
red5
red5 2010.06.13. 23:30
Közben lejárt a szerkesztési idő, de a team 17 fórumán egy admin május 13-án ezt írta:

"The beta is over and bug fixing continues, nothing more to say as yet because the game is still a few months away from completion. We will release more info nearer the date as we have other titles out before reloaded."
Barthezz
Barthezz 2010.06.13. 23:31
Mondjuk jobb cím, mint a 2-es számjegy rossz helyre tevésével alaposan elhibázott Worms 2: Armageddon. Én sem találtam márciusinál frissebb hírt sehol, szal elég aggasztó ez így... (Vagy ha mégis kiadják, még az SC2 előtt kellene, utána sztem jópár hónapig telibeszarja mindenki a többi játékot :-) ).

szerk.: Most olvasom a másik hsz-ed, nah így már korrekt, hogy "few months"-ot említenek. Bár félek, hogy SC2-ig ez már nem jelenik meg.
Malin-
Malin- 2010.07.29. 18:57
Örömmel jelentem, hogy végre van megjelenési dátum, ami Augusztus 26.-a. :-D
Steam-ről már elő is lehet rendelhetni mellesleg, ott van kiírva a dátum.
Barthezz
Barthezz 2010.07.29. 20:02
Nah végre! ^^ 8-)
ajánlott olvasnivaló