Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön a Portal 2

Már hivatalosan is bejelentették.

2010.03.07. 01:55 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Valve végre hivatalosan is bejelentette a sikeres logikai FPS folytatását a Portal 2-t. A 2007-ben csak az Orange Box részeként megjelent játék akkora siker lett, hogy már régóta jelen vannak a pletykák a folytatásról. Most egy teljes árú, komolyabb játékot képzeltek el, új történettel és sok újdonsággal a megvalósításában. A jelek szerint most is a Aperture Science Labsban játszódik a sztori és most is ott lesz GLaDOS, a kegyetlen számítógép, aki végigdirigált minket az első részen is. Kap egy kooperatív módot is a játék, melyben egészen új trükkök kényszerítik a játékosokat, hogy sokkal agyafúrtabb módokon alkalmazzák a teleportokat. ■

Portal 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Portal 2

hozzászólások (12)

nyomi
nyomi 2010.03.08. 15:01
hűűű, most jól megkaptam :,-( szippp...
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.03.11. 21:11
ennyire magadra vetted? vagy csak nehezedre esik normális választ írni?
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.03.11. 21:17
igazából szerintem az episode 3-at el is felejthetjük már. több esélyt látok egy teljesen új engine-re épített, teljesen új Half Life-ra, szerintem ők is rájöttek, hogy 1: eljárt a játék felett az idő, nem voltak elég gyorsak és ma már elavult a HL 2 külsőleg ÉS belsőleg is (korlátolt lehetőségek, kihalt pályák, mai etalonokhoz képest csúnya, kidolgozatlan grafika), valamint 2: nem jött be ez az epizódikus tartalom, pont az első okból kifolyólag, egyszerűen túl lassúak, ha már a két-három órás játékidő nem lenne elég nagy baj, ehhez egy-másfél éves fejlesztési idő párosult Valve-éknál, ami a játékidőhöz képest teljesen elítélendő. más csapatok ennyi idő alatt egész játékokat raknak össze (nem feltétlen jobbakat, de nem is ilyen rövideket).
ufodani
ufodani 2010.06.18. 11:28
Újabb rövidke.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.06.18. 16:20
Hát ha azért azt veszem, hogy azóta a fanok két kieget is csináltak hozzá, és mindkettő jócskán több lett mint 3 óra, ráadásúl minőségben is jók lette, akkor már nincs igazad, hogy csak ennyi van ebben a játékstílusban;-) Szóval én is elvárom sőt követelem a készítőktől, hogy ne egy 3 órás gameval szurják ki a szememet.
ajánlott olvasnivaló