Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Jön az iPad

Áprilisban jelenik meg először az Apple új készüléke.

2010.03.11. 16:52 | szerző: Retee | kategória: Egyéb

Hamarosan megérkezik a pár hete beharangozott új Apple készülék, az iPad. Március 12-től ugyanis az Egyesült Államokban már a Wi-Fi alapú, valamint a Wi-Fi-t és 3G-t is támogató iPadeket is elő lehet rendelni a cégnél. Az április elején, illetve végén (3G) debütáló iPadek aztán megindulnak Európába is, és a nagyobb piacokon a hónap végén megjelennek - sajnos a hazai forgalmazásról egyelőre nincs hír.
Az új jövevények legolcsóbb darabja már 499 dolláros áron elérhetővé válik, mely többek között internetes böngészésre, e-mailek küldésére és fogadására, fényképek megjelenítésére és megosztására, videók megtekintésére, zenehallgatásra, játékra és e-könyvek olvasására használható. A készülék emellett könnyen hordozható, hiszen mindössze 1,27 centiméter vastag, súlya pedig a fél kilogrammot sem éri el. Ezzel szemben az akkumulátor üzemideje akár 10 óra is lehet. A tizenkét új programmal felszerelt iPadek segítségével az elektronikus könyvek világába is benézhetünk, hiszen az Apple új iBookstore könyvesboltja kompatibilis a készülékkel, aki pedig inkább a mozgóképeket preferálja, az HD minőségben leskelődhet az Youtube-on.
A Wi-Fi kapcsolatot kínáló iPad modellek 16 GB-os változata 499 dollár, a 32 GB-os darabé 599, míg a 64 GB-os modellé 699 dollár. Ha pedig valaki 3G-s kapcsolatra vágyik, akkor 629, 729, vagy 829 dollár körüli áron vásárolhat majd az Apple-től. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló