Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battles from Bulge AAR videó

Egy rövid harcjelentés az Ardennekből.

2010.04.26. 09:23 | szerző: Lacko | kategória: Játék

Egyre több jel mutat arra, hogy hamarosan megjelenik a Panther Games új üdvöskéje, a Battles from the Bulge. Most jelent meg ez a videó, melyben a szövetséges ellentámadást nézhetjük végig. Ez a játék a korábbi Airborne Assault sorozat folytatása. Persze vicces is lehet egy gyanútlan szemlélőnek ez a videó, hiszen egyáltalán nem jön le belőle a játékélmény. Aki semmit nem tud erről a játékról, és megnézi ezt a videót, könnyen azt gondolhatja, hogy "Te jó ég! Hisz 2010-et írunk...".
A helyzet azért ennél sokkal jobb. Hiszen ez az a sorozat, ami képes lehet megújítani a valósághű háborús játékokat, azon belül is a stratégiát. Hiszen ebben a játékban olyan mesterséges intelligencia dorombol, ami leveri a leglátványosabb játékokat is. Ráadásul nem csak az ellenfél oldalán! Ugyanis ebben a játékban nem kell az összes kis egységünknek egyenként parancsot adnunk: a parancsnoki lánc bármely szintjén kiadhatunk parancsot és onnantól lefele elintézi az MI a parancsok kiadását.
Ezen kívül még van pár olyan pont, ahol zseniális újdonságokat vezettek be az ausztrál fejlesztők. De ezeket majd az Ismertetőben részletezzük. ■

Command Ops - Battles from the Bulge
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Command Ops - Battles from the Bulge

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló