Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1

Két játék készül az új Harry Potter filmből.

2010.06.01. 18:34 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az EA és a Warner Bros bejelentették, hogy az utolsó Harry Potter filmből két teljes játék készül majd. Az első a Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 az ősszel érkezik majd PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, DS-re, PC-re és mobiltelefonokra. Az új rész az elejétől a végéig tömény akció és izgalom lesz, kereshetjük Voldemort Horcruxesét és összecsaphatunk a Death Eaterekkel és a Snatcherekkel. Itt már nem lesznek leckék és gyakorlások, minden élesben megy. Egy új játékmotort is fejlesztettek hozzá, így már a HD konzolok lehetőségeit is ki tudják használni. Az új grafika mellé új harcrendszer is jár majd. A programot a Bright Light Studio fejleszti. ■

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1

hozzászólások (12)

Creativ3Form
Creativ3Form 2010.06.02. 15:12
Ha a 3. részt rövidnek találod, akkor a Félvér Herceget el se kezd, mert egy fél délután alatt megvan. Nem vicc. Na jó, lehet kicsit több, de én egy nap alatt kivittem. Nem rossz amúgy, csak könnyű és rövid. Ha kicsit javítanának a kihíváson és a hosszon, még jó is lehet ez az új rész.
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.11.16. 23:02
Elkezdtem, és eléggé...nos...semmilyen. Nem nagyon tudom hová tenni, persze lehet csak régen olvastam a regényt, de az első egy-két pályát leszámítva olyan részek voltak, amikre nem emlékszem. A grafika eléggé szép, bár azért lehetne szebb. Az arcmimika sokat javult, a zene hozza a Potter szintet, az akció jól néz ki, ráadásul egyszerű. Magyarán nem kell 2-3 gombot nyomni egyszerre, hogy egy varázslatot használni tudjál. Plusz emiatt kicsit könnyű is. Lehet csak rá kell hangolódnom, de eddig nem ájultam el. Pedig a Félvér Herceg tetszett.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.11.17. 08:50
már kijött?
már megvetted?:-P
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.11.19. 13:57
Kitolva

Nem vagyok vele túlzottan megelégedve. Rengetek idegesítő elem, rész volt benne. A köpeny alatti lopakodásos részek többsége pl. eszméletlen frusztráló lett, és rengeteg van belőlük. Igaz, a Fél vér hercegben a bájital főzés se volt éppen egyszerű, de azt azért hamar meg lehetett szokni, és utána már sima volt a dolog, ezek a köpenyes részek viszont nagyon fel tudják nyomni a vérnyomást.:-D Az akció részek jók, nem nehéz kezelni, ráadásul nagy aratásokat lehet rendezni a különféle varázslatokkal. Viszont, nem tudott annyi újat hozzá adni az előző részhez képest, hogy jobbnak tituláljam, sőt! A Fél vér herceg nekem jobban bejött.
Összességében nekem ez csak egy

6/10
Shadowguard
Shadowguard 2010.11.19. 20:52
Egy összjátékidőt tudsz mondani? Legalább úgy becslésjelleggel :D A Félvér herceg emlékeim szerint olyan 4-5 óra körül mozgott, szóval ha ez sem tud többet akkor felejtős. Nem szeretem mikor vége is a játéknak, mire belelendülnék a sztoriba...
ajánlott olvasnivaló