Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Company of Heroes Online

Ingyenesen tér vissza a játék.

2010.06.03. 18:26 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A THQ bejelentése szerint ingyenes formában tér vissza a Relic sikeres játéka. Per pillanat úgy tűnik csak Észak-Amerikában lesz ugyan egyelőre csak elérhető a Company of Heroes Online, de már tervben van a kínai és dél-koreai terjeszkedés is, így remélhetőleg Európa se marad ki majd a jóból. Hogy kiküszöbölje a 2006-os játék többjátékos részének legfőbb hibáját, nevezetesen, hogy semmi nyeresége nem volt az embernek a mérkőzésekből, így nem is volt ami előre hajtsa, itt mindenki létrehoz egy parancsnokot. Ez a parancsnok kap majd tapasztalati pontokat a csaták után, szerez új képzettségeket és specializációkat. A játék ingyenes lesz a pillanatnyi állás szerint és mikrotranzakciós megoldással biztosítják a fennmaradását. ■

hozzászólások (3)

Sir Spike
Sir Spike 2010.06.03. 19:36
Az ötlet jó, a játék is,de pl. egy Blitzkrieg mod után nehéz lesz majd visszaállni az alapjátékra.
Ettől függetlenül várjuk szeretettel 8-)
Wotan
Wotan 2010.06.04. 16:36
Imádom a CoH-ot (sokkal szebb, összetettebb mint egy SC2), mai napig játszom vele haverokkal rendszeresen és épp ezért nem értem miről beszélnek.

"Hogy kiküszöbölje a 2006-os játék többjátékos részének legfőbb hibáját, nevezetesen, hogy semmi nyeresége nem volt az embernek a mérkőzésekből, így nem is volt ami előre hajtsa, itt mindenki létrehoz egy parancsnokot."

Semmi nyereség? Léped a szinteket, rangokat a különböző módokban, játék stílusokban mint bármelyik más játékban. Ráadásul rendszeresen szervez a Relic bajnokságokat ahol kemény pénzösszegeket lehet nyerni valamint pályaszerkesztő verseny is szokott lenni.

"Ez a parancsnok kap majd tapasztalati pontokat a csaták után, szerez új képzettségeket és specializációkat."

Single és multiplayerben is te magad vagy a parancsnok és ahogy kapod az xp-t rakhatod ki a különböző képességeket, talent fákat.

Akkor most miről beszélünk? :D

Ahelyett, hogy kapunk egy "hőst" mint valami fantasy mmorpg-ben raknák be a ruszkikat végre.
lacika93a
lacika93a 2010.11.21. 21:04
Hello!
Nem tudtok a COh hoz valami pálya szerkesztőt?

Ha valaki tud létszi küldje már el a címét erre az e-mail címre:

korosi.l@citromail.hu
ajánlott olvasnivaló