Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Végleges a Campus programja

Bob Sinclar és Karamelo Santo mellett a hazai zenei élet csapatai és civil programok is feltűnnek.

2010.06.29. 16:29 | szerző: Retee | kategória: Szabadidő

Néhány napja írtunk arról, hogy Bob Sinclar fellép a debreceni Campus fesztiválon, mostanra pedig teljessé vált a rendezvény programja. Sinclar mellett pedig az argentin Karamelo Santo, illetve méltán népszerű Boban Markovic Orkestar is feltűnik.
A fesztiválon már július 21-én beindul az élet, mely a Lovardában kezdődik, ahol hazai előadók gondoskodnak a bemelegítésről- Fish, Turbo, Kiscsillag és Ludmilla is. Később aztán nyolc színpadon, a honi zenéi élet számos előadója lép fel, és sajnos utolsó debreceni koncertjét a Kispál és a Borz is.
Az idei Campus helyszínek mellett újdonság, hogy Debrecen főtere is szolgáltat programokat, a fesztivál idején előmelegítő koncertek várják a városban korzózókat. A tehetséges debreceni zenekarok mellett nagyszabású bulival érkezik a Kowalsky meg a Vega, és a P.Box is. Emellett persze a jól ismert Dumaszínpad sem maradhat ki a sorból: Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Lorán Barnabás, Hadházi László, Beliczai Balázs és Hajdú Balázs igazi fesztivál-poéngyártást ígér. A „Dumafesztivál” mellett a Pódium színpad kínálatában jazz-koncertek, folk előadók, és Campus Mozi is található.
A Campus így július 21-én, szerdán, a nulladik nappal kezdve várja az érdeklődőket, akik akciós bérletet (11500 Ft), illetve jegyet (4500 Ft) július 10-ig válthatnak. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló