Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Donkey Kong Country Returns decemberben

Visszatér a klasszikus figura, igaz Wii-re.

2010.09.29. 23:12 | szerző: Madrac | kategória: Konzol - Nintendo

Az Európa szerte december 3-án a boltokba kerülő Donkey Kong Country Returns a sorozat veterán rajongói mellett az új játékosok számára is rengeteg szórakoztató pillanatot tartogat, hiszen a jól bevált 2D-s platformer játékmenetet vadonatúj pályákkal, látványos grafikával és izgalmas újdonságokkal toldották meg a fejlesztők.
A Nintendo és a Retro Studios összefogásából született játékban Donkey Kong és Diddy Kong párosának kalandjait élhetjük át, mely során dzsungelek, tengerpartok és ősi romok felfedezése, Donkey Kong banánokkal teli kincsesládájának a megmentése, illetve változatos ellenfelek legyőzése vár mindenkire.
A karakterek tradicionális és ismert mozdulatai mellett számos új lehetőség is a játékosok kezébe kerül: Diddy Kong egy rakétatáskának köszönhetően lebeghet, vagy Földimogyoró-vető pisztolyával csaphat szét az ellenfelek közt, Donkey Kongot pedig a Wii Remote rázásával vehetjük rá, hogy teljes erőből a fölre csapjon, míg kő kövön nem marad.
Ha mindez nem volna elég, még rengeteg felfedeznivaló, rejtett tárgy, kirakós darabka és meglepetés vár a visszatérő és új játékosokra egyaránt. Különleges jutalomra lel például az, aki a KONG szó összes betűjét megtalálja. A sorozat veterán játékosai számára valódi kihívást jelenthet majd a Time Attack mód, ahol a pályák lehető leggyorsabb teljesítése a cél. ■

előző
következő
Donkey Kong Country Returns decemberben
Donkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberbenDonkey Kong Country Returns decemberben
Donkey Kong Country Returns (Wii)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Donkey Kong Country Returns (Wii)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló