For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Rendezőre talált az új Silent Hill film

Megvan a játéksorozatból készül film folytatásának rendezője.

2010.11.04. 12:30 | szerző: Playbahnosh | kategória: Mozi

A játékokhoz képest elég közepesen szerepelt a Silent Hill film a mozikban (főleg a játékok rajongóinak körében), így már akkor is kérdésessé vált egy esetleges második rész, de a Sony Pictures mégis megrendelte a folytatást még 2006-ban. A projektet azonban leállították egy időre kisebb-nagyobb problémák miatt, például azért, mert a második filmre felkért rendezőt, Roger Avary-t egy évre börtönbe zárták gázolás miatt. Most azonban újra fény gyúlt az alagút végén, ugyanis Michael J. Bassett, a Solomon Kane és a Deathwatch mozikért is felelős rendező elvállalta a Silent Hill 2: Revelation 3D munkacímen futó film elkészítését.
A történet a 18 éves Heather Mason kalandjait követi majd, aki egész életében valami olyasmi elől menekült, amit nem tudott megérteni. Eltűnt apja keresése közben érkezik Silent Hill városába ahol Heather rájön, hogy ő nem is az, akinek hitte magát és ez a felfedezés örökre Silent Hill csapdájába zárhatja. Ez ismerős lehet azoknak, akik játszottak a Silent Hill 3-al, ugyanis a történet egy-két csavartól eltekintve ugyanaz. Basett egyik korábbi blogbejegyzésében az új film forgatókönyvéről azt mondta, hogy a "Constantine keresztezve a The Expendables-el". Hogy ez a forrásanyag tekintetében mennyire jó hír, azt mindenki döntse el maga. A tény pedig, hogy a filmet 3D-ben forgatják, már nem is meglepő, de egy ilyen filmnél elég kérdéses, hogy mit tud hozzátenni az élményhez tekintve, hogy egy thrillerről van szó és nem egy izom pörgős akciófilmről. Erre a projektre azért érdemes lesz figyelni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.