Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3

Idén ősszel jelenik meg a harmadik rész.

2011.02.07. 13:12 | szerző: Retee | kategória: Játék

Valószínűleg jó ideje fejleszti már a Dice a Battlefield harmadik részét, hiszen a hivatalos bejelentés után nem kell éveket várnunk a megjelenésig, hanem csak idén őszig. A folytatáshoz pedig rengeteg újdonságot ígérnek a fejlesztők, illetve a Frostbite 2 motornak köszönhetően megújult, részletesebb grafika vár a rajongókra.
A Battlefield 3 PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg, ám a különböző platformoknál eltérő limitekre számíthatunk a multiplayer részben. Így PC-n akár 64 játékos is összecsaphat, míg a konzolokon "csak" huszonnégyen vethetik bele magukat a küzdelembe. A többjátékos mód mellett pedig az új BF single, illetve kooperatív részt is tartalmaz, s a küldetések során Tehránba, Párizsba és New Yorkba is eljuthatunk.
A szokásoknak megfelelően a harcok most is földön, vízen, levegőben zajlanak, s a fegyverek (illetve lesz jets csomag is) mellett a különböző járművekkel is harcba szállhatunk egymás ellen. Érdekesség, hogy az első információk szerint a Battlefield 3 már nem támogatja a Windows XP-t, így a PC-s verzió futtatásához Vistára, vagy Windows 7-re lesz szükség ■

Battlefield 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefield 3

hozzászólások (2)

szmartin
szmartin 2011.02.08. 12:20
Hali!

Emlékeztek a MoH 2010 Limited Edition megjelenésére? A megjelenő játék akkor úgy került a polcokra, hogy a Battlefield 3 béta tesztjére is jogosultságot/meghívást kap a vásárló. Miután megvásárolta valaki a szóban forgó játékot, a doboz kinyitása után szembesült a ténnyel, hogy nincs benne semmilyen kód, hanem majd az elkövetkezendő kb. 1 éven belül meghívást kap a tesztre. Most meg az derül ki, hogy a WIN XP-ét nem támogatja a játék.
Kérdezem... mi jöhet még ezek után???...ez ismét negatív szájízt ad a dolognak:-(((

Üdv
LordMatteo
LordMatteo 2011.02.08. 15:38
Szép és jó az XP...múltidőben. Minden bizonnyal támogatná a játék az XP-t, ha a Microsoft frissítené az XP-t. Ha teszemazt az XP egy rejtett hibája miatt szar lesz a Bf3 XP-s rendszeren, akkor azzal a Dice nem tud mit kezdeni, így saját magukat óvják meg olyan hibáktól, amiket el sem kerülhetnek.

Lehet jönni a Win7 nagyobb gépigényével, de akinek a Bf3 el fog menni a gépén, annak a Win7 is...

(fúbakker, mennyiszer írtam le hogy XP...)
ajánlott olvasnivaló