Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Back to the Future - Citizen Brown

Megjelent a Vissza a jövőbe játékváltozatának legújabb epizódja.

2011.03.29. 11:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Telltale Games gondozásában két hónappal ezelőtt jelent meg a Back to the Future játékadaptációjának első epizódja, az It's about time. A történet az ígéretek szerint öt részben fog kiteljesedni, az új epizódok pedig havi lebontásban érkeznek. Ez így is történt, a második felvonás - a Get Tannen - egy hónappal ezelőtt jelent meg, ma pedig elérhető vált a folytatás, a Citizen Brown.
A történet szerint a doki nagy bajba keveredett saját gyerekkorának idején, ezért visszaküldi a jelenbe (azaz a '80-as évekbe) az időgépet, hogy Marty a segítségére siethessen. És a bonyodalmak csak ekkor kezdődnek.
A ma megjelent harmadik részben egy régi-új ismerős is felbukkan Jennifer Parker személyében, akinek hangját az a Claudia Wells kölcsönözte, aki a filmben is játszotta Jennifer karakterét.
Míg a PC és Mac tulajok már a sorozat harmadik részének ugorhatnak neki, addig a Playstation 3 esetében csak a második epizód megjelenéséről számolhatunk be. A Get Tannen a PC-s harmadik résszel egy időben landolt a Playstation Networkön.
A megjelenések apropóján most megtekinthetitek az eddigi részek "Behind the scene" videóit és néhány új képet a játékból.
A Back to the Future mellett egy másik nagy filmes klasszikus játékadaptációján is dolgoznak a Telltale Games munkatársai, ez pedig a Jurassic Park. Ebből jelent meg nemrég egy kedvcsináló, amit korábbi hírünknél találhattok.előző
következő
Back to the Future - Citizen Brown
Back to the Future - Citizen BrownBack to the Future - Citizen BrownBack to the Future - Citizen BrownBack to the Future - Citizen BrownBack to the Future - Citizen Brown
Back to the Future: The Game
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Back to the Future: The Game

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló